Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Вітання зі святом Останнього дзвоника

31 травня в закладах освіти Бобровицької міської ради лунає останній дзвінок. Це особливе свято для всіх освітян, дітей та їхніх батьків. Шановні вчителі, цей день символізує завершення нелегкої, але дуже важливої роботи. Ваш внесок у життя учнів неоціненний і я вдячна за вашу відданість, терпіння й професіоналізм. Нехай літо принесе заслужений відпочинок і натхнення для нових досягнень.

08:01 31.05.2024

Літні школи – це не про уроки!

Цього року в закладах загальної середньої освіти Бобровицької міської ради з 03 по 14 червня функціонуватимуть Літні школи. На дітей чекатимуть пізнавальні форми роботи: турніри, вікторини, час запитань і відповідей, досліди, різноманітні квести, пізнавальні екскурсії та багато інших цікавих активностей.

09:23 30.05.2024

Відбулося місцеве свято «Творча обдарованість Бобровиччини – 2024»

 29 травня в актовій залі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 відбулося місцеве свято «Творча обдарованість Бобровиччини– 2024», на якому відзначили творчих педагогів та обдарованих дітей, переможців IV і III етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, Міжнародних та Всеукраїнських творчих конкурсів серед учнівської молоді за результатами 2023-2024 навчального року.

12:16 29.05.2024

Обмін досвідом щодо впровадження в закладах освіти фінансової автономії

21 травня за ініціативи Валентини Мартишевської, начальника відділу освіти міської ради, в м. Прилуки відбувся виїзний семінар  керівників закладів  загальної середньої освіти  на тему «Фінансова автономія закладів освіти: переваги та ризики». В Управлінні  освіти  Прилуцької  міської ради  гостей  зустріли  Олена Попенко, міський голова, Валентина Ходюк, заступник начальника, та головні спеціалісти Управління  освіти  міської ради.

16:58 22.05.2024

18 травня – День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу

18 травня в Україні, починаючи з 1994 року, є Днем скорботи і пам’яті жертв депортації кримських татар, а з 2016 року – День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу, згідно з постановою Верховної Ради України від 12 листопада 2015 року «Про визнання геноциду кримськотатарського народу».

08:00 18.05.2024

День цивільного захисту в Бобровицькій гімназії

17 травня в Бобровицькій гімназії відбувся День цивільного захисту. Це важлива подія, що спрямована на навчання дітей правилам безпеки та поведінки в надзвичайних ситуаціях, дозволяє краще зрозуміти значення цивільного захисту та навчитися основам самозахисту.

16:00 17.05.2024

Заходи до Дня вишиванки

Педагогічні та учнівські колективи закладів освіти громади долучилися до святкування Дня вишиванки. Бережемо національні традиції!

16:04 16.05.2024

Свято в Бобровицькому ЗДО яслах-садку «Веселка»

Весна – пора пробудження і природних див. Уже сама згадка про весну будить у серці радість. Це свято оновлення, пробудження природи. Саме навесні ми відзначаємо багато свят – зустріч весни, Великдень, День матері, День сім’ї, День вишиванки.

15:54 16.05.2024

Проведено акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

15 травня в рамках проведення акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» до здобувачів освіти Кобижчанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директор - Сергій Баняс) завітали: Сергій Циба, заступник міського голови, Валерій Байдюк, начальник відділу соціального, цивільного захисту населення, надзвичайних ситуацій та охорони здоров’я міської ради, Світлана Орел, спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі відділу освіти Бобровицької міської ради, рятувальники Ніжинського РУ ГУ ДСНС України в Чернігівській області: головний інспектор Вадим Сльозко, провідний інспектор Ігор Проха, працівники 15 ДПРЧ м. Бобровиця, фахівці екстреної медичної допомоги Бобровицької підстанції Михайло Зазимко, Олександр Глушко, працівники Чернігівської філії ТОВ «Газорозподільчі мережі України» Сергій Потолап та Олександр Семпокрил, представники відділення поліції № 2 сержант Андрій Трейтяк, майор поліції Ігор Шаповал.

13:57 15.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано