A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Відбувся благодійний ярмарок

Допомогти героям-бійцям, які захищають нашу Україну, борються за наше майбутнє – це обов’язок кожного з нас. Адже українські захисники – це наша гордість, взірець мужності, свідомості й самопожертви, непорушна сила між страхіттями війни й життям мирних людей. Кожен з нас добре розуміє важливість робити зараз, у такий складний час, посильні донати на допомогу Збройним Силам України.

21:11 21.12.2023

Бобровицький заклад позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» розширює кордони

Ансамбль сучасного танцю «Energy Flow» Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості», керівник - Анна  Ревицька, отримали запрошення до співпраці від Академії музичних мистецтв «Resonance» м. Київ, які виступили організаторами дитячого музичного новорічного концерту - мюзиклу «Подорож у світ казок».

20:15 21.12.2023

Освітні заклади міста отримали ноутбуки

Завдяки тісній співпраці міської ради з благодійними організаціями та благодійниками проводиться робота, яка сприяє розвитку освітніх закладів громади. Ми висловлюємо щиру вдячність керівництву чеської компанії «CEZ» за надання ноутбуків для навчальних закладів Бобровиці, що сприятиме покращенню організації навчального процесу в умовах триваючої російської агресії.

10:49 19.12.2023

Відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

У час жорстокої російсько-української війни обов’язком кожного з нас є підтримка та допомога українській армії. Тільки працюючи разом, на фронті чи в тилу, ми зможемо досягти Перемоги. Так вважає освітянська спільнота Бобровиччини. Тож 14 грудня в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 відбувся різдвяний благодійний ярмарок  «Разом до Перемоги!» на підтримку Збройних Сил України.

13:14 15.12.2023

Обговорено актуальні питання щодо організації шкільного харчування

Міжнародні організації підтримують Україну та українців у різних сферах, освіта — одна з них. Всесвітня продовольча програма ООН (ВПП ООН) підписала договори з областями задля підтримки щоденних шкільних обідів. 13 грудня відбулася зустріч директорів закладів загальної середньої освіти з представниками ВПП ОНН, під час якої обговорено вектори подальшої співпраці у сфері шкільного харчування.

16:06 14.12.2023

Відбулася зустріч із лідерами учнівського самоврядування «Учнівське самоврядування співвирішує і діє»

12 грудня у відділі освіти відбулася зустріч із лідерами учнівського самоврядування Бобровицького ліцею, Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 та Бобровицької гімназії «Учнівське самоврядування співвирішує і діє», у якій взяли участь Юлія Петренко, заступник міського голови, та Валентина Мартишевська, начальник відділу освіти міської ради.

10:17 13.12.2023

Урок правових знань «Закон і право: відповідальність неповнолітніх за скоєння кримінальних правопорушень»

11 грудня в рамках проведення Всеукраїнського тижня права з нагоди 75-ї річниці прийняття Загальної декларації прав людини в Бобровицькій гімназії відбувся урок правових знань для здобувачів освіти 8-9 класів з теми «Закон і право: відповідальність неповнолітніх за скоєння кримінальних правопорушень». Головні завдання уроку: сформувати в старшокласників навички правомірної поведінки, що дозволить у майбутньому уникнути ризиків скоєння злочинів та правопорушень; виховувати в них повагу до закону та прав людини; залучити до участі в цікавих правових заходах.

16:02 12.12.2023

Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Зимові візерунки»

09 грудня в Ніжинському міському будинку культури відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Зимові візерунки». Юні танцюристи хореографічного колективу «Pas De Dans», керівник - Ірина Нестер, вибороли два призові місця: ІІ місце виборола середня група із номером «Королівський бал»; ІІІ місце посіла старша група із номером «Дух Різдва».

15:53 12.12.2023

Дякуємо за подарунки до Дня святого Миколая!

День святого Миколая – одне з найулюбленіших свят, якого з нетерпінням чекають діти. Усі вони в очікуванні веселощів, подарунків та приємних сюрпризів. На діток, які не відвідують заклади освіти та отримують корекційно-розвиткові послуги на базі  КУ «Бобровицький ІРЦ», з нагоди свята чекали смачні та корисні подарунки, що надав депутат обласної ради, директор ТОВ «Козацьке» Сергій Чубовський.

10:47 08.12.2023

День святого Миколая в освітянській родині

Вперше 6 грудня в Україні відзначають День святого Миколая за новоюліанським календарем. Це свято – помітна віха передріздвяного календаря,  воно наче привідчиняє двері до подальших зимових урочистостей: Нового року та світлого Різдва Христового. Традиційно у День святого Миколая українці – і дорослі, і малеча – знаходять під подушкою приємні сюрпризи. І це історія не про подарунки, а про прояв щедрості та безкорисливості навіть у складні часи.

16:12 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь