Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Допомагаємо нашим воїнам

Допомагаємо нашим воїнам

Працівниками кінотеатру ''Прогрес'' спільно з колективом ЗДО ''Золотий ключик'' було виготовлено партію окопних свічок для потреб ЗСУ.  Дякуємо всім, хто долучився до збору матеріалів! Не зупиняймося, пришвидшимо перемогу РАЗОМ!

14:39 04.12.2023

Бобровичани взяли участь у фестивалі-конкурсі «MEGA  FREEDOM»

Бобровичани взяли участь у фестивалі-конкурсі «MEGA FREEDOM»

2 грудня у м. Київ відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «MEGA  FREEDOM». Молодша група  Народного аматорського хореографічного колективу «Ярославна», керівник -Оксана Терещенко, дебютували на конкурсній ниві та зайняли III місце з танцем «Рідне слово»

14:28 04.12.2023

Вивчаємо англійську з мовною програмою Future Perfect

Вивчаємо англійську з мовною програмою Future Perfect

Міністерство цифрової трансформації та Міністерство освіти і науки інформує про можливості національної програми з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування в Україні Future Perfect (далі - програма), яка створена з ініціативи Президента України. Мовна програма Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки USAID / UK Aid проекту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» та Фонду Східна Європа.

11:31 04.12.2023

ВІДТЕПЕР СПОЖИВАЧІ ЧЕРНІГІВЩИНИ ПІД ОПІКОЮ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ФІЛІЇ «ГАЗМЕРЕЖІ»

ВІДТЕПЕР СПОЖИВАЧІ ЧЕРНІГІВЩИНИ ПІД ОПІКОЮ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ФІЛІЇ «ГАЗМЕРЕЖІ»

«ГАЗМЕРЕЖІ» розширили свою ліцензійну діяльність і отримали право на розподіл природного газу в межах Чернігівської області з 1 грудня 2023 року (згідно Постанови НКРЕКП № 2224 від 29.11.2023р). Надійне та безперебійне газопостачання клієнтам забезпечуватиме новоутворена Чернігівська філія. Дію ліцензії АТ «Чернігівгаз» припинено.

10:09 04.12.2023

Допомога ЗСУ

Допомога ЗСУ

Для наших воїнів-захисників міська рада придбала новий генератор. Дякуємо нашим Героям за те, що захищають Україну й тримають мирне небо над нами! Тільки разом ми сильні. До Перемоги!

14:21 02.12.2023

Конференція в рамках проєкту U-LEAD у м.Київ

Конференція в рамках проєкту U-LEAD у м.Київ

Начальник відділу ЦНАП Бобровицької міської ради Ольга ШИЛКО прийняла участь у Конференції «МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ ТА ТЕРИТОРІАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ ВЛАДИ В УКРАЇНІ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ ТА НА ШЛЯХУ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ» в рамках проєкту U-LEAD у м.Київ!

18:29 01.12.2023

Інформаційна довідка

Інформаційна довідка

Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 01.12.2023р. радіаційний фон  становить 0,010 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

15:02 01.12.2023

1 грудня – День працівників прокуратури

1 грудня – День працівників прокуратури

Шановні працівники прокуратури! З нагоди вашого професійного свята висловлюємо щирі вітання та глибоку подяку за вашу відданість і професійну сумлінність у забезпеченні правосуддя та правопорядку в нашій країні.

12:12 01.12.2023

Скористайтеся послугами центру «Місто Добра»

Скористайтеся послугами центру «Місто Добра»

Благодійний фонд «Місто Добра» повідомляє, що з 20 листопада 2023 року на території центру «Місто Добра» розпочав функціонувати реабілітаційний центр та хоспіс для дітей з інвалідністю та дітей, які потребують паліативного піклування. Всі послуги в реабілітаційному центрі та хоспісі надаватимуться безкоштовно. Послугами реабілітаційного центру зможуть скористатися діти з інвалідністю, а саме діти, які мають порушення рухових функцій і потребують цілодобового догляду, та яких виховує лише один з батьків (опікунів/піклувальників), або діти, які мають складні діагнози і потребують паліативного піклування, і яких виховує один з батьків (опікунів/піклувальників).

12:01 01.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь