Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Компенсація за пошкоджене чи знищене  нерухоме майно громадянина не оподатковується

Компенсація за пошкоджене чи знищене нерухоме майно громадянина не оподатковується

Не оподатковується дохід громадянина, отриманий як компенсація за пошкоджене чи знищене нерухоме майно відповідно до Закону № 2923-IX «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України, та Державний реєстр майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України» (далі – Закон № 2923).

11:49 30.11.2023

Депутати міськради проголосували за виділення коштів на підтримку ЗСУ

Депутати міськради проголосували за виділення коштів на підтримку ЗСУ

Бобровицька міська рада на черговій сесії прийняла рішення виділити 1мільйон гривень з міського бюджету на підтримку армії. За це рішення проголосували всі депутати від партії «Рідний дім», із присутніх – 3 депутати від ВО «Батьківщина» та 1 – від партії «Європейська солідарність».

10:45 30.11.2023

ЮНІСЕФ підтримує дітей

ЮНІСЕФ підтримує дітей

Першочерговим пріоритетом у закладах дошкільної освіти є безпека та комфорт дітей.   Важливо розуміти,  що правильно організована діяльність у  дитячому садку має вирішальне значення для майбутнього успіху дитини. Завдяки нашим партнерам від Дитячого фонду ООН «ЮНІСЕФ» усі заклади дошкільної освіти Бобровицької  громади отримали рюкзаки, бокси з канцелярським приладдям та спортивним інвентарем. Ці подарунки допоможуть активізувати та стимулювати самостійну діяльність малюків.

16:41 29.11.2023

Що таке психологічне насильство?

Що таке психологічне насильство?

Чи доводилося вам чути такі або подібні фрази? «Я забороняю тобі бачитися з друзями», «Якщо не покажеш свої месенджери, ти мене не любиш», «Ти дурний/-а для цього». Можливо, над вами скоюють психологічне насильство. Нагадуємо, що ніхто не заслуговує на насильство, навіть якщо ви відчуваєте, що в чомусь винні. 

15:51 29.11.2023

Насильство – це не ок!

Насильство – це не ок!

У рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства» нагадуємо про проблеми подолання різних форм домашнього насильства, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. Однією з форм домашнього насильства є фізичне. Це порушення закону, яке проявляється у різних видах: від побоїв до обмеження свободи та примусового вживання шкідливих речовин.  

15:41 29.11.2023

Уряд подовжив термін для звернення за разовою допомогою до Дня Незалежності України ветеранам війни, які проходять службу

Уряд подовжив термін для звернення за разовою допомогою до Дня Незалежності України ветеранам війни, які проходять службу

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2023 № 754 “Деякі питання соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань“ для забезпечення виплат допомоги до Дня Незалежності України особам, які належать до ветеранів війни, проходять службу та не є пенсіонерами, міністерства та відомства, військові формування, підприємства, установи, організації мали подати Пенсійному фонду України інформацію про таких осіб не пізніше ніж до 1 жовтня поточного року.

14:37 29.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь