Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни та члени їхніх сімей мають унікальну можливість реалізуватися в бізнесі

Учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни та члени їхніх сімей мають унікальну можливість реалізуватися в бізнесі

Кошти на його створення або розвиток можна отримати за програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» урядового проєкту єРобота. Обов’язковою умовою є створення робочих місць і від їх кількості залежить розмір грантових коштів.

14:59 11.12.2023

Оголошення засідання виконавчого комітету

Оголошення засідання виконавчого комітету

Бобровицька міська рада повідомляє, що 22 грудня 2023 року  о десятій годині в адмінприміщенні  за адресою: вул.Незалежності, 46,  м. Бобровиця відбудеться засідання виконавчого комітету Бобровицької міської ради Чернігівської області

14:43 11.12.2023

Вітаємо переможців фестивалю-конкурсу!

Вітаємо переможців фестивалю-конкурсу!

9 грудня найменші вихованці зразкового хореографічного колективу «Спалах» взяли участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Зимові візерунки», який відбувся в м. Ніжин. Діти вибороли перші місця із номерами «Годинник», керівник - Людмила Моцак та «Яскравий бум», керівник - Олександра Величко. 

14:39 11.12.2023

Творча зустріч у бібліотеці

Творча зустріч у бібліотеці

До Всесвітнього дня української хустки в Бобровицькій бібліотеці відбулася зустріч з народним аматорським фольклорним автентичним ансамблем «Злагода» с.Мирне Бобровицької громади. Учасниці колективу радували чудовим виконанням українських пісень та продемонстрували традиційні способи пов'язування хустки, вкотре довівши, що є справжніми хранителями української автентики та співочих традицій рідного краю.

14:10 11.12.2023

Із щотижневої апаратної наради

Із щотижневої апаратної наради

Сьогодні під головуванням в.о.міського голови Геннадія Іванюка відбулась щотижнева апаратна нарада. Під час наради керівники відділів, структурних підрозділів міської ради, комунальних закладів та підприємств інформували про проведену роботу.

11:51 11.12.2023

Герої не вмирають. Вони вічно живуть…

Герої не вмирають. Вони вічно живуть…

Солдат Дмитро Валентинович Литвин народився 11 листопада 1997 року в селі Рожівка Київської області. З родиною переїхав у Бобровицю, де в 2016 році закінчив Бобровицьку ЗОШ І-ІІІ ступенів, у 2017-му - Ніжинський професійний ліцей побуту та сервісу. Протягом 2017-2018 років Дмитро проходив військову службу в одному з підрозділів Національної гвардії України, але з початком повномасштабної війни у перший же день долучився до лав Захисників України. Так він потрапив на службу до військової частини А4569 на посаду старшого стрільця та разом з побратимами мужньо захищав Батьківщину від загарбників, даючи гідну відсіч ворожим окупаційним військам.

10:39 11.12.2023

Інформаційна довідка

Інформаційна довідка

 Бобровицьке  відділення  ДУ «Чернігівський ОЦКПХ МОЗ України»  повідомляє, що  на території   Бобровицької громади станом на 08.12.2023р. радіаційний фон  становить 0,012 мр/год , що в межах значень природного фону, який притаманний для нашої місцевості.

15:55 08.12.2023

«Це не ок»  - «Ні!» жодному  насильству

«Це не ок» - «Ні!» жодному насильству

«Це не ок» - саме таку назву має цьогорічна  інформаційна кампанія Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка проводиться з 25 листопада до 10 грудня. Сьогодні подолання домашнього насильства, жорстокого поводження, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок і чоловіків - це не справа кожного, а суспільна проблема. Україна – вільна європейська держава, яка не толерує і не виправдовує домашнє насильство. Безпека в державі починається з безпеки вдома.

12:08 08.12.2023

Дякуємо за подарунки до Дня святого Миколая!

Дякуємо за подарунки до Дня святого Миколая!

День святого Миколая – одне з найулюбленіших свят, якого з нетерпінням чекають діти. Усі вони в очікуванні веселощів, подарунків та приємних сюрпризів. На діток, які не відвідують заклади освіти та отримують корекційно-розвиткові послуги на базі  КУ «Бобровицький ІРЦ», з нагоди свята чекали смачні та корисні подарунки, що надав депутат обласної ради, директор ТОВ «Козацьке» Сергій Чубовський.

10:47 08.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь