Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Цифрова освіта – у бібліотеці

Цифрова освіта – у бібліотеці

30 листопада пройшли  навчання цифровій грамотності для малої групи осіб, які нині такі необхідні для розв'язання побутових питань людей елегантного віку та їх спілкування. Цікавим було знайомство наших нових слухачів, яке провела Леся Циба за допомогою ментальних карт. Приємною родзинкою стало спілкування учасників заходу з хорошим другом нашої бібліотеки, місцевим поетом Григорієм Лишком,  який прочитав присутнім свої поезії про Україну, про наше непросте сьогодення.

10:50 01.12.2023

Поповнився книжковий фонд Публічної бібліотеки

Поповнився книжковий фонд Публічної бібліотеки

У межах проєкту «Польська полиця в Україні», який реалізується державною установою «Український інститут книги» спільно з Інститутом книги у Польщі й за підтримки Міністерства культури та національної спадщини Польщі, Бобровицька публічна бібліотека отримала безкоштовно комплект із 20 нових книжок та провела презентацію нового надходження.

10:20 01.12.2023

Освітяни та школярі допомагають ЗСУ

Освітяни та школярі допомагають ЗСУ

Вислів  «Допомагайте армії, або тим, хто допомагає армії» – це не просто слова, а розуміння того, що кожен може допомогти нашим Воїнам Добра та Світла тим, чим він може, що особисто вміє. А це дуже важливо. Учнівський та педагогічний колективи Козацького ЗЗСО І-ІІІ ступенів активно  допомагають українським захисникам – проводять благодійні ярмарки, лотереї, збирають матеріали для виготовлення окопних свічок, пишуть листи нашим воїнам, передають малюнки.

09:51 01.12.2023

Дякуємо незалежній гуманітарній організації "Норвезька рада у справах біженців"

Дякуємо незалежній гуманітарній організації "Норвезька рада у справах біженців"

Бобровицький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 завдяки Норвезькій раді у справах біженців (NRC) та за підтримки Бобровицької міської ради отримав відремонтовану актову залу і покращив умови навчання учнів за допомогою оновлення освітлення та встановлення сонцезахисних ролетів і жалюзі у кабінеті інформатики.

09:18 01.12.2023

Постраждалі від домашнього насильства можуть отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката: куди звертатися

Постраждалі від домашнього насильства можуть отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката: куди звертатися

Особи, які постраждали від домашнього насильства, мають право отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката. Для цього варто звернутися до системи безоплатної правничої допомоги (БПД). Які послуги надає система БПД, як ними скористатися та куди звертатись — пояснюємо далі. Система БПД належить до сфери управління Міністерства юстиції України та фінансується з Державного бюджету України. Безоплатні юридичні послуги — це державна гарантія для постраждалих від домашнього насильства. Тут надають первинну та вторинну правничу допомогу.

14:43 30.11.2023

Звертаємо увагу платників  на обов’язкові реквізити при заповненні платіжних інструкцій!

Звертаємо увагу платників на обов’язкові реквізити при заповненні платіжних інструкцій!

Головне управління ДПС у Чернігівській області звертає увагу платників податків на особливості заповнення платіжних інструкцій на сплату податків, зборів, платежів та єдиного внеску починаючи з 01.12.2023 року.

11:52 30.11.2023

До уваги платників податку на доходи фізичних осіб з грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями, поліцейськими  та особами рядового і начальницького складу, що сплачується податковими агентами!

До уваги платників податку на доходи фізичних осіб з грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями, поліцейськими та особами рядового і начальницького складу, що сплачується податковими агентами!

Головне управління ДПС у Чернігівській області звертає увагу, що з 27.11.2023 змінюються рахунки для сплати податку на доходи фізичних осіб з грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями, поліцейськими  та особами рядового і начальницького складу, що сплачується податковими агентами. Також змінюється код класифікації доходів бюджету з 11010200 на 11010201.

11:50 30.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь