Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Малюнки дітей до Дня Збройних Сил України

Малюнки дітей до Дня Збройних Сил України

Учні 1-11 класів закладів загальної середньої освіти та вихованці закладів дошкільної освіти Бобровицької міської ради продовжують активно підтримувати бойовий дух воїнів ЗСУ, створюючи патріотичні малюнки та листівки. У переддень Дня Збройних Сил України, що відзначається 6 грудня, школярі креативно, завзято та із захопленням працювали над створенням малюнків, в яких була відображена мрія кожного – Перемога України.

18:16 05.12.2023

Обговорено питання протидії торгівлі людьми та запобігання насильству

Обговорено питання протидії торгівлі людьми та запобігання насильству

5 грудня в міській раді відбулася зустріч з представниками виконавчих органів влади та старостами, яку ініціював Чернігівський громадський комітет захисту прав людини. У заході взяли участь представниці ГУ Національної соціальної сервісної служби у Чернігівській області, Служби у справах дітей Чернігівської ОВА, Чернігівського обласного центру соціальних служб та УПД ГУНП в Чернігівській області.

16:45 05.12.2023

Проведено засідання виконавчого комітету

Проведено засідання виконавчого комітету

5 грудня на черговому засіданні виконавчого комітету Бобровицької міської ради, що проходило під головуванням першого заступника міського голови Володимира Данішевського, було розглянуто 27 питань. Члени виконавчого комітету схвалили проєкт бюджету Бобровицької міської територіальної громади на 2024 рік, затвердили внесення змін до Програм, які діють на підвідомчій території.

16:28 05.12.2023

Нові реквізити для оплати послуг розподілу газу

Нові реквізити для оплати послуг розподілу газу

З 1 грудня послуги з розподілу природного газу на території Чернігівської області забезпечує новий Оператор – Чернігівська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» (згідно постанови НКРЕКП № 2224 від 29 листопада 2023 року).

15:18 05.12.2023

Передано допомогу для ЗСУ

Передано допомогу для ЗСУ

Бобровицька міська рада організувала чергову поїздку в шість військових підрозділів, де служать наші Герої-земляки, захищаючи Україну на Донеччині. Цього разу для військових передано: вісім шин для автомобіля, два прилади нічного бачення для авто, чотири плитоноски, підсумки для турнікетів, підсумки для магазинів, маскувальні сітки, білизну, теплі шкарпетки, подушки, окопні свічки, продукти харчування, смаколики, медикаменти, 10 балаклав та 16 комплектів термобілизни.   

12:39 05.12.2023

Вітаємо переможців Всеукраїнського фестивалю-конкурсу хореографічного мистецтва  «Mega Freedom»

Вітаємо переможців Всеукраїнського фестивалю-конкурсу хореографічного мистецтва «Mega Freedom»

02 грудня в місті Києві відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Mega Freedom» від Best Fest, в якому брав участь ансамбль сучасного танцю «Energy Flow» Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості», керівник  - Анна Ревицька.

09:47 05.12.2023

5 грудня – Міжнародний день волонтера

5 грудня – Міжнародний день волонтера

Шановні волонтери! З нагоди Міжнародного дня волонтера висловлюю вам найщиріші слова вдячності та поваги. Ваша безкорислива праця і самовідданість створюють хвилі позитивних змін у житті безлічі людей. Роль волонтерів в Україні зараз, під час війни, важко переоцінити. Ви завжди стоїте за спиною військових та допомагаєте їм, а також українцям на окупованих територіях, часто ризикуючи власним життям.

09:23 05.12.2023

Благодійний фонд «Місто Добра» надає допомогу

Благодійний фонд «Місто Добра» надає допомогу

Благодійний фонд «Місто Добра» допомагає жінкам та дітям, які постраждали від насилля та війни, а також дітям, позбавленим батьківського піклування. У Чернівцях благодійний фонд має свій шелтер, де сьогодні проживає близько 300 людей.

17:14 04.12.2023

На святі для першокласників зібрали кошти на підтримку ЗСУ!

На святі для першокласників зібрали кошти на підтримку ЗСУ!

Вже стало доброю традицією в Бобровицькій школі мистецтв проводити свято для першокласників «Дебют». Ось і цього року, 1 грудня, викладачі та першокласники провели цей захід. А також організували благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України.

17:06 04.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь