Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

У громаді триває ремонт доріг

У громаді триває ремонт доріг

Ремонт доріг – актуальний напрямок роботи нашої територіальної громади. Цього року для проведення ремонтних робіт за кошти міської ради автопарк КП «Міськдобробут» поповнили спеціальним  автомобілем для ремонту дорожнього покриття VOLVO FH STRASSMAYR. За допомогою цієї спецтехніки вже проведено ямкові ремонти проблемних ділянок доріг у Бобровиці та селах Рудьківка, Горбачі, Козацьке, Олександрівка, Катеринівка, Лідин, Гаврилівка, Запоріжжя. 

15:50 28.08.2023

Із щотижневої апаратної наради

Із щотижневої апаратної наради

Сьогодні під головуванням в.о.міського голови Геннадія ІВАНЮКА відбулась щотижнева апаратна нарада. Свою роботу учасники зібрання розпочали з приємної події – вручення Подяк Бобровицької міської ради та сертифікатів на 3 тис. грн. випускникам Бобровицького ліцею Богдану БУЛАХУ, Юлії КРАСНООК та Ірині СІДЕНКО, які склали мультипредметний тест з української мови на 200 балів. Також за сумлінну працю та вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління нагороду отримала учитель української мови та літератури Бобровицького ліцею Ліана БАСИСТА.

14:54 28.08.2023

Спортивні новини

Спортивні новини

 Днями в приміщенні Бобровицької дитячо-юнацької спортивної школи відбувся турнір з блискавичних шахів з нагоди Дня Незалежності України. Всього було проведено дев’ять турів. У підсумку, набравши вісім очок, переможцем став Олександр КОРОЛЬ. По сім очок набрали Володимир НАГОРНИЙ та Олег ЖОЛАК. За рахунок перемоги в особистій зустрічі срібним призером став Володимир НАГОРНИЙ.

11:23 28.08.2023

У Марківцях проведено благодійний захід на підтримку ЗСУ

У Марківцях проведено благодійний захід на підтримку ЗСУ

У програмі заходу брали участь всі талановиті мешканці села, малеча та дорослі. Дійство розпочалося виконанням Державного Гімну України. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників, які віддали своє життя в боротьбі з російським агресором. Слово подяки небайдужим мешканцям села, волонтерам, які допомагають ЗСУ, висловила староста Тетяна ШВАЧАЧ. Гості мали нагоду почути патріотичні пісні у виконанні Мілани АХМЕДОВОЇ та Ліни КОНОНІЧЕНКО. Місцевий поет Микола ШЕВЧЕНКО декламував авторські вірші, а Олександр ДАНИЛЬЧЕНКО, який також є поетом села Марківці, виконав авторські пісні.

11:05 28.08.2023

Відбувся благодійний концерт у Рудьківці

Відбувся благодійний концерт у Рудьківці

Нещодавно відбувся благодійний захід у Рудьківському сільському будинку культури. У переповненій залі концертна програма тривала майже дві години. Як завжди, глядачі щиро зустрічали учасників Народного аматорського колективу «Вербиченька», дитячі колективи, виступи яких майстерно підготувала художній керівник Аліна Ярошевська. Свою творчість дарували також сімейний дует Сергія та Анатолія Колесників, дует Євгена Шидловського та Вікторії Крук, солісти Аліна Ярошевська та Марина Трубаєва. Ведучими заходу були Галина та Олег Прищеп - учасники родинного дуету старости села Рудьківка.

10:50 28.08.2023

Проведено засідання виконавчого комітету

Проведено засідання виконавчого комітету

25 серпня на черговому засіданні виконавчого комітету Бобровицької міської ради, що проходило під головуванням заступника міського голови Сергія ЦИБИ, було розглянуто 39 питань. Члени виконавчого комітету затвердили звіти про виконання фінансових планів комунальних підприємств Бобровицької міської ради за І півріччя, погодили Програми та внесення змін до Програм, які діють на підвідомчій території.

16:13 25.08.2023

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

ПРИЙОМ ЗАЯВ на отримання висновку оцінки потреб сім'ї для оформлення статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, з 1 вересня буде здійснюватися за попереднім записом - тел. 068 264 87 97  

16:02 25.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь