A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

ПОНАД 3 МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ БОРГІВ ПО ЗАРПЛАТІ ПОВЕРНУТО ПРАЦІВНИКАМ НА СУМЩИНІ, ПОЛТАВЩИНІ ТА ЧЕРНІГІВЩИНІ У СІЧНІ

    Питання ліквідації заборгованості по заробітній платі та інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами, є для органів державної виконавчої служби пріоритетним. Робота у цьому напрямку не зупиняється й триватиме, доки існуватиме проблема невиплати заробітної плати. «Наразі Міністерством юстиції України створено ефективні способи виконання судових рішень, які державні виконавці успішно використовують у своїй діяльності. Так, лише протягом січня 2020 року з підприємств-боржників Сумської, Полтавської та Чернігівської областей було стягнуто 3,1 мільйона гривень», – зазначила Ірина Свистун, начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), до складу якого увійшли Сумська, Полтавська та Чернігівська область.

16:02 05.02.2020

Безкоштовна «гаряча лінія» ГО «Донбас СОС»

       У рамках Меморандуму про співпрацю, Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України (далі - Мінветеранів) починаючи з 2018 року тісно співпрацює з Громадською організацією «Донбас СОС». Одним з напрямків співробітництва є підтримка безкоштовної «гарячої лінії»   0-800-309-110, яка надає консультаційні послуги інформаційного і правового характеру щодо широкого кола питань стосовно реалізації, захисту прав, свобод та інтересів громадян, постраждалих від збройної агресії Російської Федерації та тимчасової окупації окремих територій держави, в тому числі внутрішньо переміщених осіб і цивільного населення, яке проживає на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, Автономної Республіки Крим, міста Севастополя.     Телефонні консультації надаються з питань соціального та пенсійного забезпечення, перетину лінії розмежування, доступу до освітніх, медичних і житлових програм, програм працевлаштування тощо.

14:21 04.02.2020

Колегія з розгляду скарг у сфері державної реєстрації: надійний захист майна та бізнесу від рейдерів

Зміни, які впроваджуються Міністерством юстиції у сфері державної реєстрації, покликані унеможливити реалізувати схеми, які роками використовували рейдери для присвоєння чужого майна чи бізнесу. 

10:11 04.02.2020

Увага роботодавцям!

    Чернігівське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів звертає увагу роботодавців на термін подання звітності за формою 10-ПІ (річна) «Звіт про зайнятість і працевлаштування інвалідів» - до 1 березня 2020 року.      Для отримання консультації з даного питання звертатися за адресою 14017, м. Чернігів, вул. В. Радченка, 14 або за телефоном (0462)77-88-71

14:47 29.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь