A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

СБУ виявила 79 осіб на поширенні фейків про коронавірус та заблокувала понад тисячу інтернет-спільнот

За період дії карантину Служба безпеки України виявила 79 осіб, які поширювали фейки про коронавірус, із них – 4 інтернет-агітатори, які діяли за завданням російської сторони. Так, фахівці Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки викрили діяльність проросійських «кіберактивістів» з Одеси, Дніпра, Львова та Херсону. Розслідування проводиться у межах кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України.

12:55 31.03.2020

У березні жителі Чернігівщини 2 платіжки за газ отримали на одному аркуші: перша – за спожитий газ, друга – за його доставку.

Платіжки мають різні розрахункові рахунки, в один документ їх об’єднали для зручності клієнтів. Його друкований варіант вже мав надійти споживачам. Також його можна  завантажити і сплатити у Вайбер-боті http://bit.ly/7104uaViber;, мобільних додатках 104 Mobile  http://bit.ly/104Android та http://bit.ly/104iPhone та в особистому кабінеті на сайті http://bit.ly/cabinet104 - не виходячи з дому під час карантину. За допомогою  всіх цих онлайн-сервісів також можна передавати показання лічильників.

13:13 24.03.2020

Щодо ліцензування на право зберігання пального

        Відповідно до Закону України від 19.12.1995 № 481-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» із змінами (далі – Закон) зберігання пального підлягає ліцензуванню.

15:37 17.03.2020

ЧЕРЕЗ БОРГ ПО АЛІМЕНТАХ МЕШКАНЕЦЬ ЧЕРНІГІВЩИНИ НЕ ЗМІГ ВЛАШТУВАТИСЯ ОХОРОНЦЕМ

     Фахівці юстиції за небажання піклуватися про власну родину та належним чином виконувати рішення суду внесли мешканця Бобровицького району до Єдиного реєстру боржників, обмежили у деяких правах, а також арештували його майно та банківські рахунки.      Так, чоловік через подібні примусові заходи, викликані накопиченням боргу по аліментах у розмірі понад 47 тисяч гривень, не зміг отримати бажану роботу. Втративши право на користування зброєю, містянин опинився у край невигідному становищі, оскільки тепер він не міг працевлаштуватися охоронцем.

15:24 12.03.2020

АКТУАЛЬНА НОВАЦІЯ В КОНТЕКСТІ НОВОГО КОДЕКСУ З ПРОЦЕДУРИ БАНКРУТСТВА - САМОРЕГУЛІВНА ОРГАНІЗАЦІЯ АРБІТРАЖНИХ КЕРУЮЧИХ

Процедура банкрутства протягом тривалого часу потребувала удосконалення та ліквідації прогалин у регулюючих її нормативно-правових документах. Поява Кодексу України з процедури банкрутства обумовила створення саморегулівної організації, яка була незалежною та непідзвітною.

10:15 20.02.2020

Які дієві запобіжники містить розроблений Мін’юстом антирейдерський законопроєкт?

   З прийняттям наприкінці минулого року Верховною Радою законопроєкту № 1056-1 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту права власності», ініційованого Міністерством юстиції, з’явилися принципово нові інструменти для боротьби з рейдерством.      Новели чинного законодавства встановлюють ряд дієвих антирейдерських запобіжників, а саме:

14:33 06.02.2020

ПОНАД 3 МІЛЬЙОНИ ГРИВЕНЬ БОРГІВ ПО ЗАРПЛАТІ ПОВЕРНУТО ПРАЦІВНИКАМ НА СУМЩИНІ, ПОЛТАВЩИНІ ТА ЧЕРНІГІВЩИНІ У СІЧНІ

    Питання ліквідації заборгованості по заробітній платі та інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами, є для органів державної виконавчої служби пріоритетним. Робота у цьому напрямку не зупиняється й триватиме, доки існуватиме проблема невиплати заробітної плати. «Наразі Міністерством юстиції України створено ефективні способи виконання судових рішень, які державні виконавці успішно використовують у своїй діяльності. Так, лише протягом січня 2020 року з підприємств-боржників Сумської, Полтавської та Чернігівської областей було стягнуто 3,1 мільйона гривень», – зазначила Ірина Свистун, начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), до складу якого увійшли Сумська, Полтавська та Чернігівська область.

16:02 05.02.2020

Безкоштовна «гаряча лінія» ГО «Донбас СОС»

       У рамках Меморандуму про співпрацю, Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України (далі - Мінветеранів) починаючи з 2018 року тісно співпрацює з Громадською організацією «Донбас СОС». Одним з напрямків співробітництва є підтримка безкоштовної «гарячої лінії»   0-800-309-110, яка надає консультаційні послуги інформаційного і правового характеру щодо широкого кола питань стосовно реалізації, захисту прав, свобод та інтересів громадян, постраждалих від збройної агресії Російської Федерації та тимчасової окупації окремих територій держави, в тому числі внутрішньо переміщених осіб і цивільного населення, яке проживає на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, Автономної Республіки Крим, міста Севастополя.     Телефонні консультації надаються з питань соціального та пенсійного забезпечення, перетину лінії розмежування, доступу до освітніх, медичних і житлових програм, програм працевлаштування тощо.

14:21 04.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь