Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

Потерпілі на виробництві отримали 792,7 млн грн щомісячних страхових виплат у липні

Щомісяця потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, а також члени їх родин у разі смерті потерпілих отримують від Фонду соціального страхування України страхові виплати, які компенсують втрачений заробіток залежно від ступеня стійкої втрати працездатності.

10:18 19.08.2020

БОБРОВИЦЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ ПОЛІЦІЇ ЗАПРОШУЄ НА СЛУЖБУ В ПОЛІЦІЮ!!!!!!!

     До 30 липня 2020 року триватиме конкурс на зайняття вакантної посади помічника чергового сектору реагування патрульної поліції Бобровицького відділення поліції Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області (1 посада).      Подати документи для участі в конкурсі та отримати консультацію щодо порядку його проведення можна за адресою: місто Чернігів, вулиця Шевченка, 116 А.     Телефон для довідок: (050)46-47-020, (067)46-91-128, (04622)3-12-59 з 9.00 до 18.00 щодня, крім вихідних та святкових днів.    Заповнити анкету можна ТУТ: https://nabir.np.gov.ua/     Отримати більш детальну інформацію можна у Бобровицькому відділенні поліції Ніжинського відділу поліції ГУНП (відділ кадрового забезпечення) за адресою: м. Бобровиця вул. Незалежності, 28А, тел. 063-388-56-09.

08:55 08.07.2020

Хто відповідальний за безпеку при користуванні газом

За півроку машини аварійно-диспетчерської служби «Чернігівгазу» проїхали 202 тисячі кілометрів і витратили 22 тисячі літрів пального. Про це розповів головний інженер Чернігівського відділення АТ «Чернігівгаз» Олександр Семенець. З початку року служба 104 «Чернігівгазу» виконала майже 7 тисяч заявок від споживачів, близько половини з яких  - це запах газу на кухні та біля будинку. Витоки аварійники усувають безкоштовно, адже служба 104 фінансується з тарифу на розподіл газу, а от за подальший ремонт відповідальний вже господар будинку. Так передбачає Кодекс ГРС, а зобов’язання сторін (споживача та оператора ГРМ, тобто «Чернігівгазу») з експлуатації мереж прописані в акті розмежування балансової належності. У приватному будинку споживач відповідальний за  систему всередині самого будинку і частину мережі, яка підходить до оселі ззовні від загальної труби, що прокладена вулицею.  Межа балансової належності позначена на схемі, яка є в актах розмежування.

15:12 25.06.2020

Понад 114 тисяч повідомлень про заборгованість розіслала компанія «Чернігівгаз».

На Чернігівщині за доставку газу нині боргують 123 тисячі споживачів. 114,5 тисяч з них вже отримали протягом березня-травня повідомлення про заборгованість від АТ «Чернігівгаз». Хоча під час карантину був запроваджений мораторій на нарахування пені і штрафів та відключення газу за борги, але необхідність своєчасно розраховуватись за житлово комунальні послуги законодавством не скасована. Так само не передбачене і відтермінування сплат на час карантину.

15:28 23.06.2020

Поліція Чернігівщини пропонує роботу кінолога

Візьміть участь у конкурсі на зайняття вакантних посад в підрозділах Головного управління Національної поліції в Чернігівській області. До 21 липня 2020 року триває набір на 2 вакантні посади підрозділів поліції Головного управлінні Нацполіції в Чернігівській області. Поліція Чернігівщини шукає двох молодших інспекторів-кінологів кінологічного центру ГУНП.

10:09 22.06.2020

70% споживачів газу на Чернігівщини боргують за газ

70% споживачів газу на Чернігівщині мають заборгованість перед ТОВ «Чернігівгаз Збут». Станом на 1 червня 249 тисяч клієнтів компанії  не сплатили за газ майже 416 млн.грн. На час карантину «Чернігівгаз Збут» не застосовував штрафні санкції за прострочення оплати за спожитий газ. Також був запроваджений мораторій на припинення постачання газу споживачам, які мають борги за газ. Але саму оплата за газ, як і за інші комунальні послуги, Уряд не відміняв. То ж зростання заборгованості після закінчення карантину тягне за собою відповідальність - аж до відключення газу.

15:04 11.06.2020

Подільський спеціальний навчально-реабілітаційний соціально- економічний коледж

      Подільський спеціальний навчально-реабілітаційний соціально- економічний коледж є державним навчальним закладом фахової передвищої та вищої освіти, який здійснює підготовку здобувачів за освітнім ступенем бакалавр, молодший бакалавр та за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр за спеціальностями «Облік і оподаткування», «Економіка» спеціалізація «Економічна кібернетика», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Соціальна робота» та «Психологія» на основі базової загальної середньої освіти (9 кл.) повної загальної середньої освіти (11 ют.), диплому кваліфікованого робітника. навчальний заклад запрошує всіх бажаючих навчатись на денній, заочній та дистанційній формі здобуття освіти на державній та контрактній основі. Зараховані на навчання до коледжу (студенти з інвалідністю Ї-ПІ груп та діти з інвалідністю до 18 років) забезпечуються стипендією та знаходяться на державному утриманні (безкоштовне чотирьохразове харчування, цілодобова медична допомога). Студентам коледжу пенсії виплачуються в повному обсязі. В коледжі встановлено міжповерховий підйомник, перехідна галерея з навчального корпусу до гуртожитку, створено безбар’єрне середовище, це дає можливість навчатись у нас особам з числа маломобільної групи населення.

12:05 09.06.2020

“ЧЕРНІГІВГАЗ» ВИХОДИТЬ З КАРАНТИНУ

   З понеділка, 1 червня, АТ «Чернігівгаз» відновило повноцінну роботу служб, які під час карантину працювали дистанційно або в обмеженому режимі.   Зокрема, поновлено роботи зі зняття газових лічильників на планову або позапланову повірку. Контролери «Чернігівгазу» вже відвідують споживачів для зняття контрольних показників лічильників (під час карантину вони робили це у телефонному режимі). При цьому  працівники продовжують дотримуватись санітарних правил, встановлених для запобігання розповсюдженню вірусу, то ж споживачам не варто хвилюватися з цього приводу. 

09:03 03.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь