Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

Стягнення боргу за онлайн кредитом

Одним із різновидів кредитування онлайн кредит — послуга, яку надають кредитодавці, коли можна взяти кредит, не спілкуючись з кредитором наживо, а за допомогою відправки заявки на оформлення кредиту через інтернет. Кредитодавцями в онлайн кредитах виступають мікрофінансові організації. Мікрофінансова організація (далі - МФО), яку також досить часто називають кредитною компанією – це фінансова установа, що займається наданням мікрокредитів населенню за спрощеною схемою, а також малому і середньому бізнесу коштом залучення власних резервів.

12:37 08.02.2021

Пільги для учасників АТО за кредитними зобов’язаннями.

             У відповідності до вимог пункту 15 статті 14 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» - військовослужбовцям з початку і до закінчення особливого періоду, а резервістам та військовозобов’язаним - з моменту призову під час мобілізації і до закінчення особливого періоду штрафні санкції, пеня за невиконання зобов’язань перед підприємствами, установами і організаціями усіх форм власності, у тому числі банками, та фізичними особами, а також проценти за користування кредитом не нараховуються. Так, учасники АТО, які мають кредитні зобов’язання перед банками, мають право на встановлені законодавством пільги, а саме:

08:09 16.12.2020

Фонд соціального захисту інвалідів 

ОГОЛОШУЄ проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими об’єднаннями осіб з інвалідністю, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2021 році. Конкурсні пропозиції (у друкованому вигляді) приймаються 

08:07 16.12.2020

Відділення Фонду соціального захисту інвалідів інформує з нагоди Міжнародного Дня осіб з інвалідністю

Щороку 3 грудня Україна, разом зі світовою спільнотою, відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. Незважаючи на нелегкі випробування особи з інвалідністю проявляють виняткову силу духу й невтомно йдуть до поставлених цілей. Тож сьогодні ми всі впевнено рухаємося до створення суспільства рівних можливостей для всіх. Розвивається виробництво протезно-ортопедичних виробів, засобів пересування та реабілітації, розширюється мережа установ комплексної реабілітації, створюються умови для професійної реабілітації та працевлаштування осіб з інвалідністю, здобуття ними освіти, участі у суспільно-політичному, культурному житті. Ці напрямки є серед найпріоритетніших у роботі Чернігівського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів. Виконуючи свою важливу роботу, відділення Фонду відчуває відповідальність. Адже за кожним із цих напрямків нашої діяльності стоять конкретні люди, їхні непрості долі. Вони покладають на нас певні надії, сподіваються на підтримку та допомогу з боку Фонду.

11:10 24.11.2020

Допомога у зв’язку з вагітністю та пологами для непрацюючих жінок.

Відповідно до статті 7 Закону України «Про державну допомогу сім’ям з дітьми» та пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2001 року № 1751 «Про затвердження Порядку призначення і виплати державної допомоги сім'ям з дітьми» право на державну допомогу у зв'язку з вагітністю та пологами (далі- Допомога) мають всі жінки (у тому числі неповнолітні), які не застраховані в системі загальнообов'язкового державного соціального страхування, а саме:

08:42 18.11.2020

Видача дублікатів нотаріальних документів

Дублікат (лат. – подвоєний) – другий примірник якого-небудь документа, що має однакову з оригіналом юридичну силу. Отже, дублікат документа являє собою додатковий примірник цього самого документа з рівнозначною останньому юридичною силою.

15:16 03.09.2020

Оновлено договір про подання електронних документів до ФССУ

Для подання до Фонду соціального страхування України електронних документів, зокрема, заяв-розрахунків на виплату допомог працівникам, страхувальники (роботодавці) мають укласти із відділенням робочого органу виконавчої дирекції ФССУ відповідний договір.

14:44 01.09.2020

Відділення Національної служби посередництва і примирення інформує громадськість

Національна служба посередництва і примирення (далі – НСПП) є постійно діючим державними органом, створеним Президентом України відповідно до Закону України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)" для попередження, прогнозування та сприяння врегулюванню колективних трудових спорів (конфліктів).

13:56 27.08.2020

«Підводні камені» нелегального працевлаштування

Питання легалізації трудових відносин є актуальним питанням сьогодення. Тому що від офіційно нарахованої заробітної плати та відповідно від сплачених соціальних внесків залежить набуття людиною страхового стажу. Відповідно до діючого законодавства страховий стаж – це період, протягом якого працівник підлягає загальнообов'язковому державному соціальному страхуванню та за який сплачені щомісячні страхові внески в сумі, яка не може бути меншою, ніж мінімальний страховий внесок.

16:39 20.08.2020

10 тисяч застрахованих осіб пройшли оплачувану Фондом ізоляцію від COVID-19

З початку пандемії 10 тисяч 609 працюючих українців знаходились на самоізоляції під медичним наглядом задля протидії поширенню коронавірусної інфекції. Сума компенсації втраченого за цей час заробітку від Фонду соціального страхування України сягнула понад 13 мільйонів гривень.

10:20 19.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь