Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інформації установ, організацій

ЯК ПРИДБАТИ МАЙНО БАНКРУТА?

Після введення в дію Кодексу України з процедур банкрутства та Постанови Кабінетів Міністрів України № 865 від 2 жовтня 2019 року майно банкрутів стало можливим придбати ще простіше. На сьогодні продаж такого майна відбувається в електронній торговій системі, адміністратором якої є державне підприємство «ProZorro.Продажі». Як розповіла очільниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Ірина Свистун, охочим придбати майно банкрутів за обраною ціною потрібно зробити лише 4 простих кроки:

15:36 22.05.2020

АТ «Чернігівгаз» провело прес-конференцію щодо вирівнювання тарифу на доставку газу з 1 липня 2020 року

В четвер, 21 травня, керівництво АТ «Чернігівгаз» провело прес-конференцію. З журналістами зустрілись голова правління Алла Ярова, фінансовий директор Сергій Рябко, комерційний директор Сергій Савченко. Тема прес-конференції, яка пройшла із дотриманням карантинних заходів та дистанції у великій залі «Чернігівгазу» - «Вирівнювання тарифу на доставку газу з 1 липня 2020 року.  Чи дозволить це «Чернігівгазу» вийти зі збитків. Результати роботи за час карантину в умовах збитковості тарифу».

08:44 22.05.2020

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляє

Cтаном на 12.05.2020 зареєстровано 16 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця – 7, с. Ст. Басань – 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка -5, с. Зелене – 1),  з них 2  особи  одужали.

10:32 12.05.2020

ЛІДІЯ ПАДАЛКА: РОБОТОДАВЦІ МОЖУТЬ ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ ПО ЧАСТКОВОМУ БЕЗРОБІТТЮ НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ

Запобігти банкрутству суб’єктів малого та середнього бізнесу та зберегти робочі місця має на меті держава, впровадивши механізм фінансової підтримки роботодавців, які скоротили чи припинили діяльність в умовах карантину. Так, сьогодні вони можуть отримати допомогу по частковому безробіттю, порядок надання якої набув чинності 28 квітня поточного року. Про це наша розмова з директоркою обласного центру зайнятості Лідією Падалкою.

14:21 06.05.2020

Перші десять роботодавців Чернігівщини отримають допомогу по частковому безробіттю

Чернігівська обласна служба зайнятості дала «добро» на отримання допомоги по частковому безробіттю першим десяти роботодавцям області. Позитивні рішення були прийняті після перевірки документів, які роботодавці відповідно до порядку надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, подали до служби зайнятості. Цього разу фінансову допомогу від держави отримають представники малого та середнього бізнесу, які працюють переважно в сфері пасажирських перевезень та надання послуг з ремонту автотранспортних засобів.

10:51 06.05.2020

ЧИ ЗУПИНЯЄТЬСЯ ПЕРЕБІГ СТРОКІВ ПРИЙНЯТТЯ СПАДЩИНИ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ?

    Під час оголошеного в країні карантину державні та приватні нотаріуси, згідно з рекомендаціями Мін’юсту, здійснюють прийом громадян за попереднім записом у телефонному режимі та виключно для вчинення невідкладних нотаріальних дій, зокрема прийняття спадщини.      Як зазначила Ірина Свистун, очільниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), охочі прийняти спадщину повинні подати нотаріусу заяву до закінчення 6-місячного строку, який починається з дня смерті спадкодавця, або з дня, коли особа була оголошена померлою. Важливо, що у період карантину чинним законодавством не передбачається зупинення перебігу строків цієї процедури. У разі недотримання строку, продовжити його можливо у судовому порядку  за наявності поважних причин, або  за письмовою згодою спадкоємців, які встигли прийняти спадщину у зазначений строк.      Дізнатися контакти державних та приватних нотаріусів мешканцям Полтавщини, Сумщини та Чернігівщини можна на сайті міжрегіонального управління юстиції, за посиланням – https://sumyjust.gov.ua/terytorial-ni-pidrozdily/notariusy/.

14:12 04.05.2020

Про попит на ринку праці або кого сьогодні потребують роботодавці області

Попри карантин, на ринку праці Чернігівщини спостерігається попит на працівників у сфері сільського та лісового господарства. Це пов’язано з початком весняно-польових робіт. Так, наразі актуальними є 272 вакансії для трактористів та трактористів-машиністів. Їм пропонують заробітну плату від 4,7 до 20,0 тис. грн.

08:37 29.04.2020

ПРОСТАВЛЕННЯ АПОСТИЛЮ В УМОВАХ КАРАНТИНУ

Використання деяких документів на території іншої країни потребує здійснення певної процедури посвідчення, а саме проставлення апостилю – спеціального штампа, з яким офіційні папери отримують визнання іноземними державами – учасницямиГаазької конвенції, що скасовує вимогу легалізації іноземних офіційних документів. На сьогоднішній день учасницями даної Конвенції є понад 100 держав по всьому світу.

08:36 29.04.2020

До уваги громадян!

Якщо Вам потрібна юридична консультація – звертайтеся ,  консультуємо  дистанційно. Щоб отримати правову консультацію: напишіть на нашу електронну пошту:bobrovytske@legalaid.cn.ua приватний  чат системи БПД у Телеграм  http://legalaid.gov.ua/telegram.html приватний чат системи БПД у Вайбер  http://legalaid.gov.ua/viber.html зателефонуйте на номер бюро:       (04632) 2-13-10 безкоштовний номер системи:         0 800-213-103 Пам’ятайте, що карантин — це не перешкода для отримання правової допомоги від держави.

12:17 09.04.2020

Особливості виплати заробітної плати особі, яка знаходиться на самоізоляції

    Перелік страхових випадків, за якими передбачено надання матеріального забезпечення Фондом соціального страхування України, був розширений на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення та поширення Covid-19 згідно із Законом України “Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення та поширення коронавирусной хвороби (Covid-19)“, ухваленого 17 березня 2020 року.

12:01 09.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано