A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

МОН і МОЗ надали рекомендації батькам учнів

Міністерством освіти і науки разом з Міністерством охорони здоров’я надані рекомендації щодо убезпечення своєї родини від хвороби при поширенні коронавірусної інфекцію COVID-19. За словами заступника міністра освіти і науки Любомири Мандзій, уряд оголосив загальнонаціональний карантин до 3 квітня, однак просто не ходити до школи чи іншого закладу освіти – недостатньо. «Важливо, щоб батьки знали, як діяти в ситуації карантину та від чого берегти дітей. Тому така інформація зараз дуже потрібна», – розповіла Мандзій.

10:56 13.03.2020

Тарас Шевченко – геніальна постать України

У понеділок, 9 березня, Україна відзначила 206 день народження Тараса Шевченка — поета, художника, мислителя. З нагоди річниці від дня народження митця  відбулися урочисті заходи та церемонії покладання квітів до пам’ятника Т. Г. Шевченкові. Шевченко відомий і як художник. Спадщина налічує понад 800 мистецьких творів. Проте більше Шевченко відомий як поет українського народу. Здобувачі освіти та педагоги  долучилися до святкування шевченківських днів. З метою виховання любові до рідної мови, скарбів поетичного слова,  вшанування пам’яті видатного художника, патріота України було проведено ряд заходів: виховні години, круглі столи, усні журнали, години спілкування,  конкурси віршів, літературні читання, літературні кафе, інформування, виставки рефератів. У бібліотеках освітніх закладів оформлено виставку літератури «Невмирущий Кобзар».

10:48 11.03.2020

Перемога в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

З метою духовного, творчого розвитку здобувачів освіти, створення умов для формування високоінтелектуального потенціалу обдарованої учнівської молоді з 03 до 23 лютого 2020 року проводився ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, організований обласним комунальним позашкільним навчальним закладом «Чернігівська Мала академія наук учнівської молоді» Чернігівської обласної ради.

12:58 10.03.2020

Дорогі колеги, любі жінки, прийміть найщиріші вітання зі святом – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Жінка, як і весна, несе світу життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Дорогі колеги, ваша небайдужість до долі України, майбутнього наших дітей є запорукою успіхів рідного краю і держави. Світ стає добрішим, ніжнішим і більш духовним, коли щасливо усміхаються жіночі очі. Бажаю, щоб у кожній жіночій долі було сонячно і затишно. Нехай надійною опорою для вас буде родина. Міцного здоров’я вам та Божого благословення у всьому, дорогі Берегині українського роду.

08:44 06.03.2020

Місцевий семінар учителів історії

27 лютого 2020 року відбувся місцевий семінар учителів історії з проблеми: «Інтегрований підхід до викладання історії в старших класах» на базі Рудьківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Учасники семінару відвідали показовий урок в 10 класі з теми «Тоталітаризм. Диктатори 30-років ХХ ст. Політичний портрет» (Данько Наталія Володимирівна, учитель історії). Крім того, увазі учасників семінару було запропоновано історичний квест «Я люблю Україну», основа якого – послідовне виконання заздалегідь підготовлених тематичних завдань. Під час гри команди вирішували логічні схеми, шукали оригінальні рішення. Метою інтелектуальних завдань було перевірити ерудицію учасників; ігрові викликали масу позитивних емоцій.

14:43 02.03.2020

Відбувся підсумковий етап ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

29 лютого 2020 року на базі Чернігівського колегіуму № 11 Чернігівської міської ради  був проведений підсумковий етап Конкурсу. Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика є традиційним у Чернігівській області. У фінальному етапі Конкурсу взяли участь 36 здобувачів освіти. КОСМІН Богдан, учень 6 класу Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1, який визнаний переможцем обласного Конкурсу та нагороджений дипломом ІІ ступеня, взяв участь у підсумковому етапі ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика (керівник Градко Раїса Петрівна, учитель української мови та літератури).

14:24 02.03.2020

Результати участі здобувачів освіти в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад

Завершився обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Спільну команду Бобровицького району та двох об'єднаних територіальних громад:  Бобровицької і Новобасанської на ІІІ етапі інтелектуальних змагань представляли 49 здобувачів освіти. З них 12 юних інтелектуалів  вибороли 19 дипломів (1 диплом - І ступеня, 1диплом - ІІ ступеня  та 17 – ІІІ ступеня).

08:35 28.02.2020

Місцевий семінар учителів трудового навчання (технологій)

27 лютого 2020 року відбувся місцевий семінар учителів трудового навчання (технологій) з проблеми: «Художня обробка деревини. Технології розвитку інтелектуально-пізнавальних і творчих здібностей здобувачів освіти» на базі Рудьківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

15:45 27.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь