Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Щорічно, 15 лютого, в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Офіційно дата була встановлена в Україні 11 лютого 2004 року указом Президента України на заміну радянському Дню пам’яті воїнів-інтернаціоналістів. Афганська війна була останньою з великих імперських авантюр Радянського Союзу. 15 лютого 1989 року останній радянський солдат залишив афганську землю – війна була програна. Згідно зі статистикою, в Афганістані загинули 4 тисячі українців. 72 українських воїни зникли безвісти. Майже 3 тисячі матерів втратили своїх синів, півтисячі жінок стали вдовими, 711 дітей – сиротами. Більше 8 тисяч українців отримали поранення, 6 тисяч залишилися інвалідами. Це страшна ціна, яку заплатила Україна за імперські амбіції Кремля. У цей скорботний день ми схиляємо голову перед своїми синами, що воювали та загинули в 16-ти країнах світу.

15:05 15.02.2021

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ

Щороку на другий день другого тижня лютого в усьому світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day), який цьогоріч проходить під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». З метою поширення знань про безпечне, відповідальне й позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді протягом тижня в закладах вчителі інформатики та соціально-психологічна служба провели ряд тематичних заходів: відеолекторій «Інтернет – територія безпеки», урок-практикум «Інтернет – користь чи прихована небезпека», виставка-конкурс малюнка «Інтернет очима дітей», виготовлено стенди «Безпека дітей в Інтернеті» та «Розумне та безпечне використання Інтернет-ресурсів» та інформаційну дошку. Також діти долучилися до Всеукраїнського уроку «Онлайн-синергія для найкращого Інтернету».

14:48 15.02.2021

Талант учня

Учень 9 класу Ярославської філії І-ІІ ступенів Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 Максим ОРЛЕНКО вже декілька років поспіль створює з пластиліну та тіста фігурки мультимедійних героїв. У його колекції налічується близко 100 одиниць виробів.  Максим презентував для учнів та вчителів свої роботи, які зроблені за останні 6 місяців.  Також він є переможцем обласного конкурсу "Живопис та природний матеріал руками дітей".

14:28 15.02.2021

Підсумки обласного етапу конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна»

З року в рік Всеукраїнський заочний конкурс юних фотоаматорів «Моя країна – Україна» завойовує все більшу прихильність дітей. За результатами обласного етапу конкурсу визначено переможців та призерів. Вихованок гуртка «Природа і фантазія» Бобровицького ЗПО «Центр дитячої творчості» (керівник Денисюк Наталія Валеріївна) було нагороджено дипломами за зайняті III місця: Дарину Моцак за фото «Серед лісу, на полянці виріс гриб в червоній шапці» (номінація «Живий світ»); Єлізавету Татарчук за світлину «Павучок - рудий бочок» (номінація «Живий світ»);

12:49 15.02.2021

Народознавча експедиція

Члени рою «Соняшник» Рудьківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів з педагогом-виховником Ярошенко В.П. під час народознавчої експедиції вивчають стилі вишивок майстринь с.Рудьківка Тополь В.І. та Облакевич В.І.

12:20 15.02.2021

Тиждень англійської мови

Предметні тижні в закладі – це одна з найцікавіших форм організації освітнього процесу, можливість і для вчителя, і для учня проявити свої багатогранні здібності. Тому  з 08 по 12 лютого в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 був проведений Тиждень англійської мови, який дав можливість здобувачам освіти розкрити власні інтелектуальні, мовленнєві та творчі здібності, проявити себе в різних ситуаціях та ролях, дізнатися багато нового.  У рамках тижня вчителі англійської мови згідно з розробленим планом провели багато цікавих, захоплюючих та пізнавальних заходів.

12:17 15.02.2021

Обласна олімпіада з математики

31 січня 2021 року в м. Чернігів у Національному університеті «Чернігівська політехніка» проходила обласна олімпіада з математики. У першому турі честь Бобровицького ліцею гідно відстоював БЕРЕГУН Роман Олександрович, учень 11-Б класу, керівник: КОВАЛЕНКО Лідія Олександрівна, учитель математики. Результатом довгої та сумлінної підготовки став диплом ІІІ ступеня. Вітаємо переможця олімпіади та виносимо подяку вчителю. Бажаємо подальших наукових математичних звершень!

15:15 09.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано