Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Подарунок для закладу освіти

Випускник Рудьківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Куліш Сергій, заступник голови молодіжної ради Бобровицької ОТГ, учасник бойових дій на сході України, передав закладу подарунок від командира 58 окремої механізованої бригади (13 окремого мотопіхотного батальйону)  сучасну медичну аптечку, оснащену по стандартам НАТО. Вона буде використовуватися учнями для проведення уроків "Захист України".

12:37 08.02.2021

Подяка за участь у доброчинній акціі "Твори добро!"

Другого лютого до учнів третього класу Марковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів  завітали гості з Бобровицької міської ради. Вони вручили учням подяку за участь у доброчинній акції “Твори добро”, яка відбулася напередодні новорічних свят.   Діти були раді такій несподіванці і вкотре переконалися, що добрі справи завжди потрібні!

12:27 08.02.2021

Тиждень початкових класів

Креативно та творчо вчителі Бобровицького  закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1 підійшли до підготовки Тижня початкових класів, який був проведений  із 01 по 05 лютого 2021 року. Із урахуванням побажань та інтересів дітей був розроблений план, згідно з яким класні керівники 1-4 класів щодня проводили цікаві та захоплюючі заходи. До того ж, кожен день мав свою тематику.

12:20 08.02.2021

Тиждень природничих наук

З метою підвищення мотивації здобувачів освіти до навчання, формування пізнавального інтересу дітей до вивчення природничих дисциплін, розвитку творчих здібностей, сприяння створенню атмосфери співробітництва між учнями та педагогами з 01 по 05 лютого в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 був проведений Тиждень природничих наук, у рамках якого згідно з розробленим планом було проведено ряд тематичних заходів.

12:16 08.02.2021

День пам'яті героїв Крут

В історії є події, які не можна забути, які залишаться в народній пам'ять назавжди. Однією з таких подій є битва під залізничною станцією Крути. Битва за самостійність та незалежність України, яку часто називають українськими Фермопілами. Зіткнення російської професійної армії та українського козацтва, більшість якого становили студенти. Юнакам вдалося сповільнити просування московських загарбників на Київ, поклавши своє життя за майбутнє України. 22 січня 1918 року був  проголошений IV універсал Центральної Ради. У ньому зазначалося: «…віднині Українська Народна Республіка стає самостійною, ні від кого не залежною, вільною, суверенною Державою Українського Народу». А вже через 7 днів, 29 січня 1918 року на підступах до Києва, під станцією Крути, зустрілися в пекельному бою  українські підрозділи Центральної Ради та більшовицькі війська, які йшли з Росії.

10:16 05.02.2021

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Щорічно 22 січня ми відзначаємо важливу історичну подію, що відбулася в 1919 році – проголошення Акту злуки Української народної республіки і Західноукраїнської народної республіки. День соборності України – це одне зі знакових свят українського державотворення, яке символізує єдність українських земель і відіграє значну роль у історії нашої країни. Головною традицією в цей день є утворення «живого ланцюга» єднання, який став яскравим проявом єдності, прагнення українського народу до свободи. Здобувачі освіти навчальних закладів Бобровицької міської ради  щорічно долучаються до даної акції. Не зважаючи на карантинні заходи, не став винятком і цей рік. 22 січня 2021 року учні всіх закладів загальної середньої освіти на чолі з педагогами створили «ланцюг єднання» онлайн.

10:15 05.02.2021

Оновлений спортивний зал Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1

Відповідно до проектно-кошторисної документації з державного бюджету було виділено кошти на капітальний ремонт спортивного залу Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1. Оновлено покриття підлоги, відремонтовано стіни та стелю, встановлено сучасні вікна, двері, волейбольні стійки, проведено нове освітлення, утеплено та пофарбовано фасад. Тепер  здобувачі освіти мають змогу займатися в сучасних та комфортних умовах, що безпосередньо впливає на фізичну підготовку, успішність та досягнення  вихованців у спорті. Оновлений спортивний зал допоможе удосконалювати спортивну майстерність здобувачів освіти  закладу!

14:59 02.02.2021

І етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

З метою популяризації наукової діяльності та розвитку наукового світогляду, пошуку й підтримки обдарованої учнівської молоді 29 січня 2021 року на базі Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Бобровицької міської ради» відбувся І (місцевий) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Участь у конкурсі-захисті взяло 4 здобувачі освіти: Рудько Анастасія, учениця 10 класу Бобровицького ліцею (науковий керівник Вікторія Чернуха), Мусієнко Артем, учень 10 класу Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2 (науковий керівник Олена Дітковська), Овчарук Анна, учениця 11 класу Пісківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. П.Г. Тичини (науковий керівник Наталія Череп) та Пильгун Віталій, учень 11 класу Козацького ЗЗСО І-ІІІ ступенів (науковий керівник Мирослав Партатус).

14:56 02.02.2021

Обласний тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021»

З 25 по 29 січня 2021 року дистанційно проводився другий тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021». Освітяни Чернігівщини змагалися за першість у номінаціях «Керівник закладу освіти», «Математика», «Трудове навчання»,  «Українська  мова та література». Учасником  обласного туру конкурсу професійної майстерності  в номінації «Трудове навчання» була Новак Антоніна Миколаївна, учитель Кобижчанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Конкурсантка успішно пройшла три освітянські випробування. Педагог-новатор  за рейтингом посіла почесне ІІ місце на обласному рівні.

14:53 02.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь