Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

День вишиванки - символ, який єднає українців

День вишиванки – це всеукраїнське народне свято, яке відзначають щороку в третій четвер травня. 21 травня 2020 року здобувачі освіти Бобровицької міської ради долучилися до світового флешмобу краси «Одягни вишиванку», закликаючи всіх людей, які переглядають відео стати учасниками такого чудового дійства.

14:59 25.05.2020

День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу

18 травня 2020 року в Україні вшанували пам’ять про жертв геноциду кримськотатарського народу, про злочинні акції, сплановані керівною верхівкою колишнього СРСР та здійснені радянськими каральними органами в 1944 році, які привели до масових людських жертв та завдали непоправної шкоди кримськотатарському народу, розвитку його культури, трагічним чином вплинули на його історичний шлях.

14:43 25.05.2020

МОН і МОЗ надали рекомендації батькам учнів

Міністерством освіти і науки разом з Міністерством охорони здоров’я надані рекомендації щодо убезпечення своєї родини від хвороби при поширенні коронавірусної інфекцію COVID-19. За словами заступника міністра освіти і науки Любомири Мандзій, уряд оголосив загальнонаціональний карантин до 3 квітня, однак просто не ходити до школи чи іншого закладу освіти – недостатньо. «Важливо, щоб батьки знали, як діяти в ситуації карантину та від чого берегти дітей. Тому така інформація зараз дуже потрібна», – розповіла Мандзій.

10:56 13.03.2020

Тарас Шевченко – геніальна постать України

У понеділок, 9 березня, Україна відзначила 206 день народження Тараса Шевченка — поета, художника, мислителя. З нагоди річниці від дня народження митця  відбулися урочисті заходи та церемонії покладання квітів до пам’ятника Т. Г. Шевченкові. Шевченко відомий і як художник. Спадщина налічує понад 800 мистецьких творів. Проте більше Шевченко відомий як поет українського народу. Здобувачі освіти та педагоги  долучилися до святкування шевченківських днів. З метою виховання любові до рідної мови, скарбів поетичного слова,  вшанування пам’яті видатного художника, патріота України було проведено ряд заходів: виховні години, круглі столи, усні журнали, години спілкування,  конкурси віршів, літературні читання, літературні кафе, інформування, виставки рефератів. У бібліотеках освітніх закладів оформлено виставку літератури «Невмирущий Кобзар».

10:48 11.03.2020

Перемога в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

З метою духовного, творчого розвитку здобувачів освіти, створення умов для формування високоінтелектуального потенціалу обдарованої учнівської молоді з 03 до 23 лютого 2020 року проводився ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, організований обласним комунальним позашкільним навчальним закладом «Чернігівська Мала академія наук учнівської молоді» Чернігівської обласної ради.

12:58 10.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано