A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Участь начальника відділу освіти в обласній нараді-семінарі

27 лютого в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя  відбулася зустріч заступника начальника Управління освіти і науки Чернігівської  районної державної  адміністрації Олени Сорович з  керівниками місцевих органів управління освітою Ніжинського району, в якій взяла участь Валентина Мартишевська,  начальник відділу освіти Бобровицької міської ради.

11:05 28.02.2024

У Бобровицькому ліцеї відбулося літературне свято

Вшановуючи пам'ять доньки Прометея, в Бобровицькому ліцеї провели літературне свято «Заквітчана краса Лесі Українки», приурочене 153-річниці з дня народження поетеси. Назар Романенко та Євгенія Крамаренко розпочали захід знайомством із життям та творчістю жінки-легенди. Розповідь супроводжувалася піснями на слова Лесі Українки. Родзинкою заходу стала музична композиція у виконанні Кіри Чалої.

08:48 27.02.2024

День початку кримського спротиву

Відповідно до Плану заходів до Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополя в 2024 році, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 01 грудня 2023 року № 1108-р, 26 лютого в закладах  загальної середньої освіти Бобровицької міської ради відбулися такі заходи:

15:46 26.02.2024

Старшокласники зустрілися з начальником відділу освіти

23 лютого до відділу освіти Бобровицької міської ради завітали здобувачі освіти 9-11 класів Козацького ЗЗСО І-ІІІ ступенів та Петрівської гімназії. Метою їх візиту було ознайомлення з системою роботи працівників освітньої установи. Учні спільно з педагогами Мирославом Партатусом, Людмилою Рагулін, Людмилою Харсікою, Богданою Партатус зустрілися з Валентиною Мартишевською, начальником відділу освіти, та в бесіді за «круглим столом» обговорили нагальні питання шкільного життя.

15:48 23.02.2024

Друга річниця повномасштабної війни в Україні

24 лютого минає два роки з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Ворог напав підступно, зухвало, віроломно…Сотні авіабомб розбудили мирних українців лютневого ранку 2022 року. За останні два роки ми переживали багато складних подій. Ці роки були важкими для всіх українців. Складними роки війни є й для здобувачів освіти, які змушені навчатися в непростих умовах сьогодення. Наші діти за цей час стали дорослішими, стійкішими та сильнішими.

15:21 23.02.2024

Прийняття освітніх рішень щодо викладання предметів у 7 класі НУШ

Компетентнісне навчання, діяльнісний підхід, навчання на основі розвʼязання проблем… Для педагогів ці підходи уже знайомі. Проте кожен предмет та інтегрований курс має свої особливості. Переглянувши всі презентації авторських концепцій підручників, педагоги-предметники  обговорили в закладах найкращі варіанти підручників та модельних навчальних програм, запропонованих Державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти».

12:28 23.02.2024

Квест до Міжнародного дня рідної мови

Рідна мова – це мова, яка першою засвоюється дитиною і залишається зрозумілою на все життя. Рідною прийнято вважати мову нації, мову предків, яка пов'язує людину з її народом, з попередніми поколіннями, їхніми духовними надбаннями. Мова – це  той  інструмент , який  єднає  націю,  народність, народ до єдиного цілого. Це великий  скарб, який треба шанувати, берегти  і  розумно  збагачувати.

11:54 21.02.2024

День пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права й свободи людини. Саме на цей день припадає пік розстрілів Героїв Небесної Сотні в середмісті Києва. Загиблих учасників Революції Гідності називають Небесною Сотнею. Усі вони різні за віком, статтю, освітою, з різних куточків України та з-за кордону. Серед них були і успішні підприємці, і студенти, і пенсіонери – вони стали уособленням людської, громадянської, національної відваги й самовідданості.

15:45 20.02.2024

Інформаційно-просвітницька година «Хімічний та радіаційний захист населення в умовах війни»

Одним із основних завдань збереження життя й здоров’я учасників освітнього процесу є формування в школярів культури безпечної поведінки. З метою ознайомлення з причинами та наслідками хімічних і радіаційних аварій, використання ворогом хімічної чи радіологічної зброї, основними заходами щодо забезпечення хімічної й радіаційної безпеки населення 19 лютого для здобувачів освіти 11 класу Бобровицького ліцею було проведено інформаційно-просвітницьку годину на тему: «Хімічний та радіаційний захист населення в умовах війни».

16:33 19.02.2024

Спільнота учителів української мови та літератури підвищувала професійну компетентність

16 лютого  (2-й день поспіль) у КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бобровицької міської ради  для  вчителів-філологів проводився тренінг  щодо подолання освітніх втрат  учнів з мовно-літературної галузі.  Тренерка  Нової  української школи  Антоніна Харитонова  ознайомила учасників  заходу з особливостями сучасних підходів до планування  мінікурсів для надолуження навчальних втрат, гнучкого  дизайну уроків  щодо конструювання  процесу  навчання.

15:52 16.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь