A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Заходи в закладах освіти з нагоди Дня Соборності України

22 січня ми святкуємо День Соборності України – день, що символізує нашу єдність. 105 років тому українці проголосили незалежність своєї держави і створили Українську Народну Республіку, а рівно через рік відбувся Акт злуки УНР і ЗУНР.  Соборність означає, по-перше, об’єднання в одне державне ціле всіх земель. По-друге, – духовну консолідацію всіх громадян держави, їх згуртованість незалежно від національності. По-третє, соборність є запорукою виживання й існування нації.

15:18 22.01.2024

Участь освітян у тренінгу

16 січня  в  Національному університеті «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка для освітян Чернігівської області  проведено  тренінг з розвитку життєвих навичок щодо гігієни менструації та безпечних практик з питань води, гігієни, санітарії (WASH), за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Участь у заході, організованому громадською організацією «Жінки і діти України – наше майбутнє», взяли понад 30  надавачів освітніх послуг Чернігівської області, зокрема з Бобровицької, Чернігівської, Ніжинської, Менської, Куликівської та Бахмацької територіальних громад.  Представниками від Бобровицької громади були вчителі біології: Оксана Лебедь  (Бобровицький ліцей), Віта Ляшик  (Озерянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів), Ірина Кобзарьова  (Рудьківський  ЗЗСО І-ІІІ ступенів).  

11:17 18.01.2024

Мобільний клас безпеки - в закладах освіти

17 січня з метою підвищення обізнаності дітей щодо правил безпечної поведінки та в рамках реалізації спільного проєкту Міністерства внутрішніх справ України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Міністерства освіти і науки України за підтримки дитячого фонду ООН «Unicef» до учнів 5-х класів Бобровицького ліцею і Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1  завітав мобільний клас безпеки. 

17:01 17.01.2024

І (міський) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково- дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

15 січня на базі комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бобровицької міської ради відбувся І (міський) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

16:32 15.01.2024

Міжнародний день «Дякую»

Щороку 11 січня в світі відзначається Міжнародний день «Дякую». Сказавши «Дякую!», можна висловити вдячність до всіх, хто робить наше життя кращим та щасливішим, намагається допомогти словом та ділом. Під час зимових канікул лідери учнівського самоврядування, здобувачі освіти 9-11 класів  Бобровицького ліцею, Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 та Бобровицької гімназії згуртувалися й долучилися до активної підтримки захисників, які боронять нашу рідну землю від рашистської навали.

12:12 11.01.2024

Садочки міста працюють для зручності батьків та дітей

Дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ  допомагає облаштувати навчальні заклади для надання якісних освітніх послуг дітям під час війни. Результатом плідної співпраці та довготривалого співробітництва Бобровицької міської ради з Міжнародною організацією ЮНІСЕФ є масштабні роботи, які розпочалися в  укриттях Бобровицьких закладів дошкільної освіти «Золотий ключик» і  «Сонечко».

11:07 10.01.2024

Відбувся місцевий навчально-методичний семінар для вчителів інформатики

4 січня на базі комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бобровицької міської ради відбувся місцевий навчально-методичний семінар для вчителів інформатики на тему: «Сучасні онлайн-інструменти педагога: пошук, опанування, використання».

16:49 04.01.2024

Отримали нові підручники

Відповідно до Порядку забезпечення підручниками та посібниками здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників 27 грудня 2023 року отримали підручники для учнів 5-х, 6-х класів закладів загальної середньої освіти Бобровицької міської ради. А саме: «Вступ до історії та громадянської освіти», «Здоров’я, безпека та добробут», «Технології» для п’ятикласників; «Географія», «Інформатика», «Здоров’я, безпека та добробут» для шестикласників; усього в кількості 2319 примірників.

12:07 29.12.2023

Дякуємо за подарунки для дітей!

Новий Рік – свято надії та віри в краще майбутнє. З особливим нетерпінням чекають цього дня діти, які сподіваються на здійснення заповітних мрій. І які ж свята без солодощів! Сергій Чубовський, депутат обласної ради, завжди пам’ятає про це. І цього року солодощами привітав зі святами вихованців садочків та учнів 1- 4 класів закладів загальної середньої освіти Бобровицької громади.  

10:06 29.12.2023

Відбулося засідання колегії відділу освіти

27 грудня відбулося засідання колегії відділу освіти Бобровицької  міської  ради, у якому брали участь члени колегії. На колегії розглядалися такі питання: 1. Про стан виконавської  дисципліни, організацію та  здійснення  контролю за  проходженням і виконанням документів. Звернення громадян.

09:58 29.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь