Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Відзначення Дня Європи в закладах освіти

Указом Президента України від 08.05.2023 № 266/2023 «Про День Європи» в Україні встановлено День Європи, який відзначається щороку 9 травня спільно з державами Європейського Союзу. Це рішення прийнято «усвідомлюючи європейську ідентичність українського народу, з метою зміцнення єдності народів Європи, забезпечення миру, безпеки й стабільності на Європейському континенті, засвідчуючи відданість ідеалам та цінностям демократії, підтримуючи ініціативи молодіжних та інших громадських об’єднань».

13:04 09.05.2024

Заходи з нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років у закладах освіти

Сьогодні в колективах закладів освіти міської ради відбулися заходи на відзначення Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Пам'ять… Вона нетлінна й вічна. Ми пам’ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна. Не забуваємо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими.

12:53 08.05.2024

Відбулася презентація першого молодіжного простору Ko_Laba

7 травня в міській раді відбулася робоча зустріч заступника міського голови Юлії Петренко з майбутніми тьюторами молодіжного простору Ko_Laba Анею Мартишевською та Михайлом Сипливим. У заході також взяли участь представники освіти, позашкілля, бібліотеки. Учасники зібрання ознайомилися з цікавим проєктом ESTEAM-простору для молоді, що за кілька місяців запрацює в Бобровиці на базі Бобровицького закладу позашкільної  освіти  «Центр дитячої творчості».

17:33 07.05.2024

«Пухнастий двіж» для малечі

6 травня на території відділу освіти міської ради знову було весело і гамірно. Валентина Мартишевська, начальник відділу освіти, запросила на радісне дійство дошкільнят та учнів початкових класів міських закладів освіти. Гостями зустрічі були Юлія Петренко, заступник міського голови, і  директори закладів освіти міської ради.

12:21 06.05.2024

Привітання зі світлим святом Великодня

Дорогі педагоги, учні та батьки! Від усього серця вітаю усіх із радісним і світлим святом – Великоднем! Цей день згуртовує людей і спонукає кожного замислитися над вічними людськими цінностями: добром, терпимістю, милосердям і любов’ю до ближнього, що особливо актуально сьогодні.

12:35 03.05.2024

Відбулася зустріч лідерів учнівського самоврядування з начальником відділу освіти

2 травня лідери учнівського самоврядування міських закладів загальної середньої освіти зустрілися з Валентиною Мартишевською, начальником відділу освіти Бобровицької міської ради. На зібрання запросили Юлію Петренко, заступника міського голови. Лідери прозвітували про проведену роботу протягом навчального року. Також повідомили, що під час канікул у приміщенні Бобровицького ЗПО «ЦДТ» плели маскувальні сітки, які передали нашим захисникам.

16:28 02.05.2024

Започатковано традицію у відділі освіти

У чистий четвер у квітучому садочку відділу освіти міської ради було гамірно та весело. Біля ніжно квітучої яблуні зібралися гості: Юлія Петренко, заступник міського голови, Андрій Ткаченко, генеральний директор КНП «Бобровицький ЦП МСД», діти та їх наставники, директори закладів дошкільної освіти, педагогічні працівники Бобровицького ЗПО «ЦДТ», батьки. Валентина Мартишевська, начальник відділу освіти, запросила гостей щоб започаткувати традицію - прикрашати «Великоднє  дерево Мрій».

14:36 02.05.2024

Вчимося новій техніці прикрашати Великодні крашанки

Сьогодні в залі відділу освіти Бобровицької міської ради знову було гамірно. У гості завітали вихованці гуртка «Творчий калейдоскоп» Бобровицького ЗПО «ЦДТ» разом зі своїм керівником Юлією Пулінець. Пані Юлія запропонувала спробувати один з неймовірно красивих і несподівано простих способів зробити Великодні крашанки дуже святковими і стильними, свій Великодній кошик — предметом гордощів і захоплення, а процес підготовки — цікавим і веселим заняттям для всієї родини. Це техніка декупажу — декорування яєць за допомогою серветок.

17:00 01.05.2024

З Днем директора школи!

В перший травневий день в усьому світі вітають директорів шкіл! Шановні керівники, ви - лідери, які задають тон усьому навчальному закладу, підтримують та направляють педагогічний колектив, дисциплінують учнів, допомагають та дають поради. Без вас неможливе повноцінне функціонування школи, тому що ви одночасно обличчя навчального закладу, адміністратори, педагоги, економісти, фінансисти.

14:14 01.05.2024

На гостинах у відділі освіти

Сьогодні на гостини до відділу освіти Бобровицької міської ради завітали вихованці Бобровицького закладу дошкільної освіти ясел-садка «Веселка». Валентина Мартишевська, начальник відділу освіти, радо зустріла малюків та, як і годиться господині, пригостила солодощами й побажала щасливого Великодня та смачної паски.

16:04 30.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь