Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Тиждень доброчесності

Дата: 15.12.2022 10:21
Кількість переглядів: 330

З 01 по 09 грудня 2022 року в освітніх закладах Бобровицької ТГ пройшов Тиждень доброчесності. В рамках цього тижня проведено ряд заходів:

Для здобувачів освіти Бобровицького ліцею  проведено виховні години «Що я знаю про академічну доброчесність?»,  «Чесне навчання – успіх випускника», «Академічна доброчесність. Розвиток навичок. Вибір професії та ЗВО», «Академічна доброчесність у житті учня: місія здійсненна», «Доброчесність у навчанні», «Доброчесність: цінності в щоденних вчинках», «Кодекс доброчесності», «Доброчесність і справедливість».

У Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 проведено години спілкування: «Добро починається з тебе», «Будемо доброчесними!», «Добро і чесність: цінності в щоденних вчинках», «Доброчесність і справедливість – найдорожчі у світі»; уроки доброчесності «Що потрібно знати про академічну доброчесність», п’ятихвилинку «Поняття про доброчесність», круглий стіл «Доброчесність – це… ». Також переглянули  мультфільми «Містер Байдужий», «Один маленький крок»,  «Фабрика манекенів – добро повертається», «Радісна історія».

Здобувачі освіти  Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 брали участь в інтерактивній грі «Думай, говори, допомагай, а списувати - не давай», подорожували в «Країну Доброчесності», дискутували на тему «Що таке корупція?», складали «Етичного кодексу класу», обговорювали  оповідання В.Сухомлинського «Списав задачу». Також переглянули  відео-ролик «Академічна доброчесність починається з тебе».

Для учнів Кобижчанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведено ряд заходів: заняття-диспут «Доброчесність у нашому житті», круглий стіл «Магічний урок доброчесності», флешмоб «Будемо доброчесними», тренінгове заняття  «Добро. Чесність»,  брейн-ринг  «Сім кольорів щастя і добра». одинадцятикласники взяли активну участь в інтелектуальній антикорупційній грі «Що? Де? Коли?»

Здобувачі освіти 5-11 класів  Озерянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів були учасниками виховних годин на теми: “Магічний урок доброчесності”, «Доброчесність онлайн» , “Що таке корупція?”, «Корупція краде можливості», “Конфлікт інтересів”, “Добро.Чесність”.

З вихованцями 1-4 класів проведено бесіду на тему «Будь доброчесним – поводься безпечно».

Випускники  Рудьківського  ЗЗСО І-ІІІ ступенів провели тематичні обговорення «Будь доброчесним – поводься безпечно». у початкових класах пройшли уроки доброчесності.

У 5-7 класах Макарівської гімназіїї проведено години спілкування:  «Академічна доброчесність. Де і коли нас чекає плагіат?» «Будь доброчесним-поводься безпечно» «Бути доброчесним-бути успішним». Для учнів 8-9 класів проведено  «Урок доброчесності».

Вихованці закладів дошкільної освіти також долучилися також долучилися до проведення Тижня доброчесності. Діти змагалися у декламуванні віршів про чесність та добропорядність (ЗДО «Сонечко», Рудьківський ЗДО «Котигорошко»), гралися в дидактичні ігри «Сердечко тримай, чарівні слова згадай» (ЗДО «Сонечко», Кобижчанський ЗДО «Лісова казка»), «У якому вчинку живе добро» (ЗДО ясла – садок «Веселка»), створювали моделі «Квіти доброти» (ЗДО «Сонечко», ЗДО ясла-садок «Золотий ключик»). Також в усіх закладах дошкільної освіти проведено конкурс малюнку «Долоньки доброти» та педагогічні години «Академічна доброчесність».

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь