A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Стартував перший тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023»

Дата: 24.01.2023 15:39
Кількість переглядів: 53

23 січня 2023 року розпочався перший тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» в таких номінаціях: «Захист України», «Основи здоров’я», «Початкова освіта», «Фізична культура».

Обласний тур змагання організовано дистанційно. У номінаціях «Основи здоров’я», «Початкова освіта», «Фізична культура» він буде проведений  в два етапи:

відбірковий – 23 січня - 30 січня 2023 року;

фінальний – 30 січня - 03 лютого 2023 року.

На відбірковому етапі учасники змагатимуться у конкурсних випробуваннях: «Тестування» та «Практична робота» у номінації «Початкова освіта»; «Тестування», «Майстер-клас» – у номінації «Фізична культура», «Тестування», «Майстер-клас» та «Практична робота» – у номінації «Основи здоров’я».

На фінальному етапі – «Майстер-клас», «Методичний практикум» та «Урок» у номінації «Початкова освіта»; «Практична робота», «Методичний практикум» та «Урок» у номінації «Фізична культура»; «Методичний практикум» та «Урок» – у номінації «Основи здоров’я».

У номінації «Захист України» перший тур відбудеться в один етап (23 січня - 31 січня 2023 року), під час якого проводяться конкурсні випробування: «Тестування», «Майстер-клас», «Практична робота», «Методичний практикум» та «Урок».

Від Бобровицької територіальної громади в конкурсі професійної майстерності беруть участь 4 педагоги. У номінації «Початкова освіта» змагається Філіпенкова Марина Ігорівна, учитель Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, у номінації «Фізична культура» - 3 учасники: Васильчук Руслан Вячеславович, учитель Бобровицького ліцею, Рябчун Володимир Григорович, учитель Озерянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та Партатус Богдана Степанівна, учитель Козацького ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Вітаємо учасників конкурсу! Бажаємо наснаги, удачі, впевненості, творчих злетів та перемог на конкурсному шляху.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь