A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Здобувачі освіти нашої громади отримали світловідбивачі браслети

В рамках реалізації проєкту «Світло для кожної дитини», за сприяння віце-прем’єр міністра України Ірини Верещук, МінРеінтегації та ЮНІСЕФ в Україні та за підтримки народного депутата Сергія Гривка, депутата Чернігівської обласної ради Івана Дементова, голови Чернігівської молодіжної ради Дениса Дроня, здобувачі освіти нашої громади отримали світловідбивні браслети. Гасло цієї ініціативи зображене на кожному браслеті. Стрічки-браслети яскравого кольору, вони відбивають світло та здалеку привертають увагу в темряві,  мають цікавий дизайн та його можна розмістити на рюкзаку чи одязі. Такі елементи здатні убезпечити життя дитини на дорозі. Щиро вдячні за підтримку і  допомогу!

10:38 11.09.2023

Заклади освіти отримали подарунки

Щиро дякуємо депутату обласної ради Сергію Чубовському, який подарував кожному з 254 першокласників нашої громади портфелик до початку нового навчального року. Не забувся і за своє рідне село здобувачам освіти Козацького ЗЗСО І-ІІІ ступенів Сергій Чубовський подарував телевізор, а Петрівській гімназії –спортивний інвентар.

15:08 08.09.2023

Вітаємо переможців конкурсу для навчальних закладів «Назад у майбутнє: моя школа у 2033 році»

Упродовж червня 2023 року тривав конкурс для навчальних закладів «Назад у майбутнє: моя школа у 2033 році» під егідою швейцарсько-української Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge у співпраці з Мінцифрою.

11:54 08.09.2023

Відбулося засідання Колегії відділу освіти

05 вересня 2023 року у відділі  освіти  Бобровицької міської ради відбулося  засідання Колегії. Начальник відділу Валентина Мартишевська ознайомила всіх присутніх із питаннями порядку денного, зокрема слухали: - про підсумки діяльності відділу освіти та закладів освіти Бобровицької міської ради в 2022-2023 н.р. та пріорітетні завдання на 2023-2024 н.р. -  про стан кадрового забезпечення у закладах освіти.   Валентина Мартишевська у своєму виступі підбила підсумки діяльності закладів освіти вказала на проблемні  питання, озвучила накреслені завдання на новий 2023/2024 навчальний  рік.   Питання порядку денного взято до уваги, визначено ряд завдань поставлених до виконання.

17:00 06.09.2023

Освітяни отримували нові знання та вдосконалювали власні навики на тренінгах

23-25 серпня в рамках проєкту «Освіта у надзвичайних ситуаціях» педагоги Пісківського ЗЗСО І-ІІІст. ім. П.Г.Тичини взяли участь у тренінгових навчаннях «Тьюторські компетенції сучасного вчителя» та  «Підтримка психологічного здоровʼя та психосоціальна підтримка» за підтримки партнера Street Child Ukraine

14:12 25.08.2023

З Днем Державного Прапора - від наймолодших!

546-ий день війни… Прилітають ракети… Відмінено всі заходи… Та все ж вихованці закладів дошкільної освіти вшанували Державний Прапор і привітали неньку-Україну з Днем Незалежності! Діти бажали, щоб блакитне небо було мирним і ясним, щоб жовті поля пшениці давали добрий урожай! Щоб Україна звеличувалася і процвітала! Щоб прапор країни розвивався на вітрі та дарував добру надію українцям на щасливе життя!

14:31 23.08.2023

Подарунки від ЮНІСЕФ

21 серпня Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) надіслав комплекти для першокласників. Дякуємо за подарунки та сподіваємося на подальшу співпрацю!

12:35 22.08.2023

Комп’ютери в дарунок!

 Освітяни Бобровиччини висловлюють найщиріші слова подяки Чеському посольству за надані комп’ютери, які допоможуть учасникам освітнього процесу освоювати передові технології сучасності.

14:44 21.08.2023

Дякуємо за подарунок!

У нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та допомоги, важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої.  Як чудово, що такі люди все таки є,  і вони працюють в Чеській компанії Boll, яка надала рюкзаки для дітей із малозабезпечених сімей.

14:42 21.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь