A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Отримання підручників для 5-6 класів НУШ

17 серпня 2023 року Відділом освіти Бобровицької міської ради забезпечено отримання та доставку підручників для учнів 5-6 класів НУШ. Усього отримано 2230 примірників.

14:38 18.08.2023

Вітали молодь освіти!

Напередодні Дня молоді у приміщенні міського Будинку культури вітали кращу з кращої молодь Бобровиччини.  Серед них були і молоді освітяни: Ігор Шевченко, учитель Озерянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, який боронить нашу країну, Оксана Прокопенко, заступник директора з навчально-виховної роботи Марковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Оксана Коросташивець та Надія Ярмоленко, вчителі Горбачівської гімназії, Віта Ковалевич, вихователька Бобровицького ЗДО «Барвінок», та Вікторія Бабич, помічник вихователя Бобровицького ЗДО ясла-садок «Веселка».

11:58 14.08.2023

Працюємо задля Перемоги!

Дякуючи плідній співпраці Бобровицької міської ради та Ніжинської районної організації Товариства Червоного Хреста України та за сприяння Максима ПОЛЄТАВКІНА  для протирадіаційного укриття Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів та Бобровицького ліцею було передано засоби гігієни, посуд, брезенти та кушетки для медичної кімнати. Щиро дякуємо та віримо в нашу Перемогу!

15:21 10.08.2023

Нарада директорів закладів освіти

Відповідно до  вимог законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» усі заклади  повинні бути фінансово автономними. Про це йшлося сьогодні під час наради, яку провела Валентина МАРТИШЕВСЬКА, начальник  відділу освіти Бобровицької міської ради. На порядок денний було винесено такі питання:

15:43 07.08.2023

Дякуємо за комп’ютери!

Відділ освіти Бобровицької міської ради висловлює щирі слова вдячності компанії «MIRONET» на чолі з директором Робертом НОВОТНИМ, а також усім працівникам компанії за подаровані комп’ютери для закладів освіти. Також дякуємо за допомогу  посольству Чехії та бобровичанам Артему ДЕМ’ЯНЦЮ і Максиму ПОЛЄТАВКІНУ.

10:18 07.08.2023

Засідання атестаційної комісії

03 серпня 2023 року у відділі освіти Бобровицької міської ради відбулося позачергове засідання атестаційної комісії, на якому Наталія СКАКУН, претендент на зайняття посади директора Бобровицького ліцею, презентувала план розвитку закладу. Члени комісії рекомендували СКАКУН Наталію Миколаївну для призначення на посаду директора Бобровицького ліцею. Голосували одноголосно.

16:13 04.08.2023

Цікаво організований літній простір для дітей та підлітків Бобровиччини

   «Граючи вчимося» - такий девіз дітей та підлітків Бобровиччини був протягом чотирьох днів (з 30 липня по 01 серпня 2023 року). Пізнавальне дозвілля організували ментори програми «Спільно кемп» від UNICEF.    Усі активності були спрямовані  на розвиток у молоді конкретних навичок, необхідних для майбутнього: творче мислення, позитивна комунікація, креативна спроможність, емоційний інтелект, уміння працювати в команді та вирішувати конфлікти.

10:58 02.08.2023

Подарунок від UNICEF Ukraine

Бобровицький заклад позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» отримав подарунок від UNICEF Ukraine. Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) спільно з Міністерством освіти і науки України запустили ляльковий театр «Іскорки суперсил» для підтримки розвитку й навчання дітей.

11:38 31.07.2023

Малята відзначають День Української Державності

Справжні патріоти зростають у нашій прекрасній державі, тому що в маленьких українців та україночок з самого малечку виховують  любов, гордість  та  шанобливе ставлення до своєї неньки-України. Так, у цей день у Бобровицькому закладі дошкільної освіти «Сонечко» проведено захід  «День Української Державності», на якому вихованці співали, танцювали та переглянули ролик про нашу Батьківщину.

17:26 28.07.2023

День Української Державності в Бобровицькому закладі позашкільної освіти «Центр дитячої творчості»

 28 липня українці святкують День Української Державності - вдруге за історію. До цього свята для вихованців Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» педагогічний колектив підготував та провів подорож - квест «Стежками України». Гуртківці отримали задоволення від заходу, присвяченому цій даті та дізналися, що Україна - це краплина сонця на карті світу.

12:54 28.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь