A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Відбулося засідання Колегії відділу освіти

05 вересня 2023 року у відділі  освіти  Бобровицької міської ради відбулося  засідання Колегії. Начальник відділу Валентина Мартишевська ознайомила всіх присутніх із питаннями порядку денного, зокрема слухали: - про підсумки діяльності відділу освіти та закладів освіти Бобровицької міської ради в 2022-2023 н.р. та пріорітетні завдання на 2023-2024 н.р. -  про стан кадрового забезпечення у закладах освіти.   Валентина Мартишевська у своєму виступі підбила підсумки діяльності закладів освіти вказала на проблемні  питання, озвучила накреслені завдання на новий 2023/2024 навчальний  рік.   Питання порядку денного взято до уваги, визначено ряд завдань поставлених до виконання.

17:00 06.09.2023

Освітяни отримували нові знання та вдосконалювали власні навики на тренінгах

23-25 серпня в рамках проєкту «Освіта у надзвичайних ситуаціях» педагоги Пісківського ЗЗСО І-ІІІст. ім. П.Г.Тичини взяли участь у тренінгових навчаннях «Тьюторські компетенції сучасного вчителя» та  «Підтримка психологічного здоровʼя та психосоціальна підтримка» за підтримки партнера Street Child Ukraine

14:12 25.08.2023

З Днем Державного Прапора - від наймолодших!

546-ий день війни… Прилітають ракети… Відмінено всі заходи… Та все ж вихованці закладів дошкільної освіти вшанували Державний Прапор і привітали неньку-Україну з Днем Незалежності! Діти бажали, щоб блакитне небо було мирним і ясним, щоб жовті поля пшениці давали добрий урожай! Щоб Україна звеличувалася і процвітала! Щоб прапор країни розвивався на вітрі та дарував добру надію українцям на щасливе життя!

14:31 23.08.2023

Подарунки від ЮНІСЕФ

21 серпня Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) надіслав комплекти для першокласників. Дякуємо за подарунки та сподіваємося на подальшу співпрацю!

12:35 22.08.2023

Комп’ютери в дарунок!

 Освітяни Бобровиччини висловлюють найщиріші слова подяки Чеському посольству за надані комп’ютери, які допоможуть учасникам освітнього процесу освоювати передові технології сучасності.

14:44 21.08.2023

Дякуємо за подарунок!

У нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та допомоги, важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої.  Як чудово, що такі люди все таки є,  і вони працюють в Чеській компанії Boll, яка надала рюкзаки для дітей із малозабезпечених сімей.

14:42 21.08.2023

Отримання підручників для 5-6 класів НУШ

17 серпня 2023 року Відділом освіти Бобровицької міської ради забезпечено отримання та доставку підручників для учнів 5-6 класів НУШ. Усього отримано 2230 примірників.

14:38 18.08.2023

Вітали молодь освіти!

Напередодні Дня молоді у приміщенні міського Будинку культури вітали кращу з кращої молодь Бобровиччини.  Серед них були і молоді освітяни: Ігор Шевченко, учитель Озерянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, який боронить нашу країну, Оксана Прокопенко, заступник директора з навчально-виховної роботи Марковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Оксана Коросташивець та Надія Ярмоленко, вчителі Горбачівської гімназії, Віта Ковалевич, вихователька Бобровицького ЗДО «Барвінок», та Вікторія Бабич, помічник вихователя Бобровицького ЗДО ясла-садок «Веселка».

11:58 14.08.2023

Працюємо задля Перемоги!

Дякуючи плідній співпраці Бобровицької міської ради та Ніжинської районної організації Товариства Червоного Хреста України та за сприяння Максима ПОЛЄТАВКІНА  для протирадіаційного укриття Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів та Бобровицького ліцею було передано засоби гігієни, посуд, брезенти та кушетки для медичної кімнати. Щиро дякуємо та віримо в нашу Перемогу!

15:21 10.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь