A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

На засіданні робочої групи обговорено зміст статутів закладів загальної середньої освіти громади

14 липня 2023 року у відділі освіти Бобровицької міської ради відбулося чергове засідання робочої групи, на якому обговорювали  статути закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів. Статутом регулюється правовий стан закладу, відносини, пов'язані з внутрішнім управлінням, стосунки з іншими організаціями чи громадянами. Участь у роботі засідання взяли Юлія ПЕТРЕНКО, заступник голови міської ради, Валентина МАРТИШЕВСЬКА, начальник відділу освіти, головні спеціалісти відділу освіти, працівники КУ ЦПРПП БМР, представники закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бобровицької міської ради. 

08:03 17.07.2023

На засіданні робочої групи обговорено зміст статутів закладів дошкільної освіти громади

З метою регулювання діяльності закладів дошкільної освіти  Бобровицької міської ради 12 липня 2023 року у відділі освіти Бобровицької ради відбулося засідання робочої групи щодо опрацювання змісту  статутів, які визначатимуть основні засади та норми діяльності дитячих садків, що дозволить забезпечити єдність і стандартизацію роботи закладів, забезпечуючи якість освітнього процесу та добробут дітей. До складу робочої групи ввійшли Юлія ПЕТРЕНКО, заступник міського голови, Валентина МАРТИШЕВСЬКА, начальник відділу освіти, головні спеціалісти, працівники КУ ЦПРПП БМР, директори закладів дошкільної освіти Бобровицької міської ради.

09:16 13.07.2023

Граючись, діти отримують нові знання

Ранній вік - найбільш сприятливий  для вдосконалення діяльності органів чуття, накопичення знань про навколишній світ. Із сприйняття предметів та явищ навколишнього світу починається пізнання, адже сенсорне виховання є фундаментом загального розумового розвитку дитини, воно необхідне для успішного навчання.

15:55 11.07.2023

Міцна родина - щаслива Україна

Сучасне життя спонукає педагогів до оновлення та урізноманітнення видів роботи як з малятами, так і з батьками. З нагоди Дня родини  у закладах дошкільної освіти Бобровицької міської ради пройшли різноманітні заходи. Родинне свято «Міцна родина - щаслива Україна» відбулося в Бобровицькому ЗДО яслах - садку «Веселка». Після заходу родин залучили до участі у фото-квесті «Без родини немає щастя в Україні». Вихованці Бобровицького ЗДО ясел-садка  «Золотий ключик» прийшли  з найціннішими скарбами: вони принесли сімейні фотографії, родинні дерева і, звичайно ж, розповіді про своїх найрідніших людей. Діти із задоволенням розповідали про сімейні свята, традиції у своїх родинах.

10:05 10.07.2023

У «Лісовій казці» святкували день літнього сонцестояння

Липень... В цю пору з глибини віків прийшло до нас свято Купала – свято літнього сонцестояння, тепла, молодості та краси. Це свято завітало і в Кобижчанський заклад дошкільної освіти "Лісова казка".  Діти із захопленням  плели віночки з різнокольорових польових квітів, стрибали через "вогнище", водили хороводи, змагалися, співали традиційні пісні.

15:01 07.07.2023

Спортивні змагання для дошкільнят

"Літо - радісна пора. Любить літо дітвора" - під таким девізом організовано та проведено розваги у Бобровицькому закладі дошкільної освіти "Сонечко", мета яких заохотити малят до занять фізичною культурою та спортом. Діти з великим задоволенням брали участь у різних змаганнях, адже рух - це життя, а фізкультура і спорт поліпшують стан здоров'я, надають упевненості у своїх силах, зміцнюють почуття самостійності, загартовують витривалість.

12:42 07.07.2023

У садочку святкували свято Купала

Діти злетілися сьогодні у Бобровицький заклад дошкільної освіти ясла-садок "Золотий ключик", як метелики, поспішали, бо була причина. Древнє, чарівне, цікаве свято Купала. Запашне різнотрав'я, сплетене у вінки, - на голівках наших красунь і майбутні козачки у вишиванках, що аж вбирають очі.

15:51 06.07.2023

Освітяни та їх учні допомагають ЗСУ

24 лютого 2022 року перевернуло життя нашої держави... Ми почали відстоювати суверенність і цілісність України зі зброєю в руках. Та наближати перемогу мають не тільки наші незламні ЗСУ, але і кожен українець, який вболіває за свою Батьківщину. Освітяни не стоять осторонь, і на своєму фронті  виховують молодих патріотів, а також проводять активну волонтерську роботу.

09:48 06.07.2023

У «Веселці» діти вчилися готувати салат!

Літній оздоровчий період - це не тільки спорт, загартування та ігри на свіжому повітрі, а й здорове, калорійне харчування. Про користь овочів, фруктів, ягід влітку годі й говорити! Сьогоді в Бобровицькому  ЗДО ясла-садок "Веселка" вчилися готувати найсмачнішу страву - салат.

16:02 05.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь