A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

А над світом українська вишивка цвіте

Вишиванка – прадавній код незламності, мудрості, величі та історичної пам’яті українського народу. Саме тому, в умовах сьогодення, неможливо оминути увагою древній та священний символ, який свідчить про нескореність та волелюбство нації.

08:29 19.05.2023

День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу

Постановою Верховної Ради України «Про визнання геноциду кримськотатарського народу» від 12 листопада 2015 року № 792-VIII депортація кримських татар з Криму у 1944 році визначається геноцидом кримськотатарського народу, а 18 травня в Україні  установлено Днем памяті жертв геноциду кримськотатарського народу.

08:28 19.05.2023

Безпечне освітнє середовище. Акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

 17 травня в рамках проведення акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» та Всеукраїнського пілотного проєкту «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі» до здобувачів освіти Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 завітали: рятувальники, фахівці Бобровицького РВ У ДСНС України, Бобровицького відділення поліції Ніжинського відділу поліції ГУНП у Чернігівській області, КНП «Бобровицький центр первинної медико-санітарної допомоги» та Світлана ОРЕЛ, спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі.

10:56 18.05.2023

Нарада керівників дошкілля

 17 травня 2023 року у відділі освіти проведено нараду директорів закладів дошкільної освіти. Валентина Мартишевська, начальник відділу освіти, обговорила з керівниками питання організації освітнього процесу з дітьми дошкільного віку в літній період в умовах воєнного стану.

08:33 18.05.2023

Профілактичний безпековий захід «Як безпечно провести літні канікули»

         16 травня 2023 року в рамках дії пілотного проєкту «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі» на базі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2 для учнів 5-х класів був проведений профілактичний захід «Як безпечно провести літні канікули», участь у якому взяли Ігор ПРОХА , провідний інспектор ВЗНС Ніжинського РУ ГУ ДСНС в Чернігівській області, Марина ФЕХАДА, т.в.о. інспектора сектору ювенальної превенції відділу превенції Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області та Світлана ОРЕЛ, спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі відділу освіти Бобровицької міської ради.

11:31 17.05.2023

Свято у ЗДО "Веселка"

Сьогодні у Бобровицькому ЗДО ясла-садку «Веселка» була святкова атмосфера – святкували день великого символу українського народу – вишиванки, та Берегині роду, найріднішої для всіх людини – День матері. Ці два свята такі важливі для кожного з нас і святкуємо ми їх разом з усією Україною. Багато віршів, пісень та теплих слів звучало на святі. Яскраві таночки дітей та вихователів створювали піднесений та гарний настрій, дарували щасливі миті.

18:51 16.05.2023

Участь у загальнообласній акції «Мати Героя»

Відповідно до Указу Президента України від 10.05.1999 року № 489/99 14 травня 2023 року ми відзначали День матері – свято на честь матерів, вшанування материнства, материнських зв’язків та впливу матерів у суспільстві.

12:48 15.05.2023

День пам’яті та примирення

8 та 9 травня 2023 року ми відзначаємо День пам’яті та примирення. В Україні нова традиція святкування в європейському дусі пам’яті та примирення започаткована Указом Президента в 2015 році.

16:20 08.05.2023

Цікава та пізнавальна екскурсія

Здобувачі освіти Пісківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. П.Г.Тичини мали дуже багато цікавих зустрічей і приємних несподіванок під час поїздки до міста Бобровиці. Екскурсія розпочалася у відділенні поліції, де сержант поліції Марина ФЕХАДА ознайомила учнів із своєю роботою, показала тир для навчальної й тренувальної стрільби, спортзал, штрафмайданчик, поліцейські машини. Діти були дуже зацікавлені розповіддю і в захопленні від побаченого.

14:20 05.05.2023

Зустріч із колегами з Менської громади

Відділ освіти Бобровицької міської ради намагається навіть в непростих теперішніх умовах, раціонально проводити час, працювати, будувати плани на майбутнє (мабуть, ні для кого не секрет, що воно у всіх нас буде дуже насичене, щасливе, а головне мирне). 04 травня завітали з дружнім візитом до відділу освіти Менської міської ради. Познайомились з колегами. Багато спілкувались, обговорювали подальшу співпрацю, освітні новини та перспективи, ділились варіантами створення  проєктів.

13:56 05.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь