A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

День Капелюшка

 Вихователі Бобровицького ясел-садка «Золотий ключик» продовжують дивувати своєю креативністю. Кожного дня вони вигадують цікаву тематику для малюків. Так і середа не була вийнятком. Цього дня вихованці поспішали до свого улюбленого садочка у піднесеному настрої та з неприхованою цікавістю. Адже в закладі – День Капелюшка. Кожна група отримала завдання – зробити фото в капелюшку. Як весело було в цей день!

11:28 28.07.2023

Триває огляд закладів освіти

26 липня комісія з обстеження закладів освіти Бобровицької міської ради продовжила свою роботу. Проведено огляд Новобиківського МНВК, Козацького та Озерянського закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, Петрівської та Бригинцівської гімназій, Петрівського ЗДО «Струмочок» та Озерянського ЗДО «Малятко», ясел-садка «Ромашка» ТОВ «Земля і Воля».

14:55 26.07.2023

Інспектували заклади освіти

До нового навчального року потрібно бути готовим уже сьогодні. Хоч літо ще в повному розпалі,  але заклади освіти вже ретельно готуються до нового навчального року. На виконання розпорядження в.о. міського голови Геннадія ІВАНЮКА створено комісію до складу якої увійшли: Юлія ПЕТРЕНКО, заступник міського голови; Валентина МАРТИШЕВСЬКА, начальник відділу освіти міської ради; Валерій БАЙДЮК, начальник відділу соціального, цивільного захисту населення, надзвичайних ситуацій та охорони здоров’я міської ради;

11:39 26.07.2023

Канікули з користю

Вихованці Бобровицького закладу позашкільної освіти "Центр дитячої творчості" корисно проводять канікули. Кожного разу діти, пізнаючи щось нове, із задоволенням беруть участь у  заходах, які проводяться в закладі. Гуртківці грали в географічне лото "Навколо світу", ознайомилися з 70 країнами світу, їх державними прапорами, столицями та визначними пам'ятками. Також вихованці згадали історію нашої країни.

15:25 21.07.2023

Подяка від колективу закладу дошкільної освіти «Барвінок»

18 липня в Бобровицькому закладі дошкільної освіти «Барвінок» було святково, душевно, весело.  На подвір’ї зібралося багато гостей, які прийшли, щоб привітати заклад з ювілеєм. Колектив ЗДО «Барвінок» та батьки щиро дякують в.о. міського голови Геннадію ІВАНЮКУ, начальнику відділу освіти Валентині МАРТИШЕВСЬКІЙ, депутату обласної ради Сергію ЧУБОВСЬКОМУ за привітання та подарунки закладу. Безмежно вдячні випускникам нашого садочку  за теплі слова про роботу закладу та сердечні  побажання!

14:12 21.07.2023

Зустріч з поліцейськими в закладі дошкільної освіти «Сонечко»

20 липня в Бобровицький заклад дошкільної освіти «Сонечко» завітали поліцейські, які розповіли малюкам про  небезпечні предмети, які можна знайти на дорозі, біля річки, в парку. Вихованці цікаво провели час з гостями, граючись в дидактичні та тренувальні ігри.

09:51 21.07.2023

Вихованці «Веселки» пізнають світ

Кожна дитина талановита. Кожен вид діяльності дає дитині певні знання, досвід і розвиток. У процесі своєї діяльності дитина пізнає світ, навчається творити власними руками. Літо-літечко - це відпочинок, а ще - це тепла сонячна пора, яка викликає у маленької дитини тільки позитивні емоції. Протягом цього тижня було проведено чимало різних заходів у закладі дошкільної освіти «Веселка».

15:36 19.07.2023

Вітаємо Бобровицький заклад дошкільної освіти з ювілеєм!

Сьогодні поважний ювілей святкує Бобровицький заклад дошкільної  освіти «Барвінок». Садочку виповнилося 70 років! Як і годиться, з нагоди цієї дати на подвір’ї зібралися гості: Юлія ПЕТРЕНКО, заступник міського голови, Валентина МАРТИШЕВСЬКА, начальник відділу освіти міської ради, Валентина ДАЦЕНКО, представник депутата обласної ради Сергія ЧУБОВСЬКОГО, головні спеціалісти відділу освіти, випускники різних років, батьки.

16:05 18.07.2023

Головне – здоровим бути. Це потрібно всім збагнути!

У Кобижчанському закладі дошкільної освіти «Лісова казка» понеділок пройшов під девізом «Головне – здоровим бути. Це потрібно всім збагнути».  Із самісінького ранку дітей залучили до активного відпочинку з фізичними розвагами. Малята об’єдналися спільними переживаннями і весело змагалися, показуючи витривалість, спритність, силу. Адже активний рухливий відпочинок – запорука здоров’я і доброго настрою дітей, їхнього постійного інтересу до фізичних вправ, уміння застосувати набуті навички в різних умовах.

13:38 18.07.2023

2-й Всеукраїнський конкурс есе «Моя мрія – успішна Україна»

Упродовж травня – липня 2023 року проводився 2-й Всеукраїнський конкурс есе «Моя мрія – успішна Україна» серед учнів 11 класів закладів загальної середньої освіти, спеціалізованих шкіл та ліцеїв, організований кафедрою Міжнародних економічних відносин та маркетингу Львівського національного університету природокористування.

16:27 17.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь