A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Люди елегантного віку навчатимуться цифровій грамотності в Публічні бібліотеці

Дата: 27.10.2023 09:45
Кількість переглядів: 119

26 жовтня у Бобровицькій територіальній громаді на базі КЗ «Публічна бібліотека» відбулася презентація діяльності Цифрового амбасадора - навчання цифровій грамотності для людей поважного віку. Відтепер у бібліотеці бобровиччани елегантного віку зможуть зробити перші кроки до впевненого оволодіння цифровими навичками, а допомагати їм у цьому буде Леся ЦИБА, директор Публічної бібліотеки та цифровий амбасадор громади, а також дружний колектив бібліотеки.

Програма Цифровий Амбасадор спрямована на навчання людей елегантного віку цифровим навичкам, що дасть можливість вільно володіти мобільними пристроями, отримувати інформацію з інтернету, спілкуватись з родиною по відеозв'язку, створювати та надсилати власні фото і відео, вирішувати життєві проблеми онлайн, а саме: оплачувати комунальні послуги, замовляти ліки, сплачувати за товари отримані через інтернет, відчувати себе комфортно в сучасному світі цифрових технологій.

Теплими та надихаючими словами відкрила зустріч заступник міського голови Юлія Петренко, яка побажала присутнім плідної праці, дружнього спілкування та впевненого здобуття цифрових навичок.

   Бібліотекарі пригостили гостей запашним трав'яним чаєм зі смаколиками та запросили до перегляду освітнього серіалу щодо оволодіння цифровими навичками. Після перегляду всі з цікавістю пройшли тестування.

Також надавалися індивідуальні консультації учасникам заходу та прийнято було колегіальне рішення останній четвер кожного місяця проводити спільні групові навчання.

Тож чекаємо усіх бажаючих приєднатись до занять та стати впевненими та мобільними у світі цифрових технологій.

Навчання для людей елегантного віку проводитиметься за сприяння швейцарсько-української Програма EGAP, що виконується Фондом Східна Європа.

 

#EGAP_діє

#Цифровий_амбасадор

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь