Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Реєстрація місця проживання. Що не так з цією процедурою та як вона зміниться

     Зміна місця реєстрації - одна із найпопулярніших послуг у нашій країні та найбільш складних у отриманні. До реформи отримати її було справжнім квестом. Вся процедура займала від трьох днів, якщо пощастить. Але часто процес розтягувався на два тижні.  Черги, талончики, стреси, квитанції. Та перерви на обід з 13 до 14. Потрібно було двічі йти у ЦНАП. У першому випадку, щоб подати заяву на зміну місця реєстрації. У другому випадку, щоб отримати результат послуги. Якщо ви реєструєтесь не у власному житлі, то вам треба прийти у ЦНАП із власником житла, який б підтвердив реєстрацію.

14:52 19.08.2021

До відома громадян!

      19.08.2021 р. за адресою: м.Бобровиця, вул.Лупицька, 4, біля відділу ЦНАП буде працювати мобільний сервісний центр МВС у Чернігівській області.

16:28 17.08.2021

Переведення інформації про реєстрацію місця проживання до електронного Реєстру територіальної громади

      Реєстр територіальної громади (Реєстр) - це автоматизована, захищена база даних всіх жителів Бобровицької громади. Мешканці, дані яких занесуть до Реєстру, зможуть не витрачати зайвий час для отримання різного виду довідок, а зможуть скористатись можливістю їх отримання в електронному вигляді.  Відділом ЦНАП та спеціалістами старостинських округів проводиться уточнення та актуалізація даних про зареєстрованих осіб у кожному населеному пункті нашої громади.

16:11 17.08.2021

Місце для самообслуговування громадян у ЦНАП

       У відділі ЦНАП Бобровицької міської ради функціонує місце для самообслуговування, де кожен відвідувач може сам або за допомогою адміністратора навчитися отримувати електронні послуги на порталі Дія. Місце самообслуговування обладнане усією необхідною оргтехнікою для сканування документів, кожен заявник самостійно може у будь-який час абсолютно безкоштовно скористатися Інтернет-мережею, зайти у свою електронну поштову скриньку, роздрукувати терміново необхідний документ.

14:59 10.08.2021

До уваги заявників!

         Постановою КМУ, що набрала чинності 02 липня 2021 року затверджено Порядок ведення Єдиної державної електронної системи в сфері будівництва. Керуючись нею, з 01 серпня 2021 року при подачі державному реєстратору безпосередньо або через ЦНАП документів для проведення державної реєстрації прав, серед яких є технічний паспорт, Вам необхідно попередньо звернутись до суб'єкта технічної інвертаризації  для внесення даного технічного паспорту до ЄДСЕББ.

15:07 02.08.2021

Присвоєння кадастрового номера земельній ділянці

     Кадастровий номер — є необхідною умовою для реєстрації права власності на земельну ділянку. Звертаємо увагу на те, що нотаріус не може посвідчувати договір купівлі-продажу житлового будинку, будівлі або споруди у разі відсутності інформації про кадастровий номер земельної ділянки, на якій розміщений цей об'єкт. Тож, давайте розберемось, як же присвоїти земельній ділянці кадастровий номер, аби через його відсутність при продажі об'єкту Вам не відмовили у посвідченні договору?

14:46 02.08.2021

ШАНОВНІ ЗАЯВНИКИ!

             З 01 серпня 2021 року прийом документів щодо реєстрації речових прав на нерухоме майно щодо об’єктів будівництва (квартири, будинки, гаражі, приміщення та інше) призупинено до налагодження електронної інформаційної взаємодії між Державним реєстром прав та Єдиною державною електронною системою у сфері будівництва.

14:43 02.08.2021

До уваги юридичних осіб!

       До уваги юридичних осіб, які виконують роботи підвищеної небезпеки або експлуатують машини, механізми чи устаткування підвищеної небезпеки!  Управління Держпраці у Чернігівській області повідомляє, що відповідно до пункту 21 Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.10.2011 №1107, з 01.07.2021 впроваджено реєстрацію декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці через Портал електронних сервісів Міністерства економіки України (далі - Портал).

15:03 27.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь