Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Оформлення житлових субсидій і допомог у травні

       У травні через ЦНАП розглянуто 2590 звернень громадян, прийнято 2008 заяв, з них заяв для оформлення житлових субсидій і допомог - 189, надано особистих консультацій щодо оформлення житлових субсидій 154 громадянам.

15:23 01.06.2021

Вітаємо з Днем вишиванки!

     Відділ "Центр надання адміністративних послуг" вітає всіх з Днем вишиванки!      У цей день важливо згадати про наше коріння. Адже український народ – сильний, незалежний і має прекрасні традиції. Давайте їх продовжувати та розвивати!

11:20 20.05.2021

Уряд конкретизував зміни в умовах призначення житлових субсидій

      Сьогодні Уряд прийняв рішення щодо уточнення змін в умовах призначення житлових субсидій, запропонованих Міністерством соціальної політики. Постанова Кабінету Міністрів дозволить призначити субсидію на наступний період для понад 2,5 млн домогосподарств автоматично, без особистого звернення. І тільки 15 % домогосподарств необхідно буде оновити документи для її отримання (близько 460 тис. домогосподарств).

15:39 19.05.2021

Проведено онлайн навчання щодо порядку прийому документів на призначення житлових субсидій у старостатах

        Сьогодні відділом ЦНАП Бобровицької міської ради проведено онлайн навчання щодо порядку прийому документів на призначення житлових субсидій у старостатах.

15:13 18.05.2021

Перемога в номінації «Кращий адміністратор ЦНАПу з «Вуликом»

    Вітаємо нашого адміністратора Шиян Світлану Миколаївну з перемогою в другому раунді конкурсу для Центрів надання адміністративних послуг, що працюють в інформаційній системі «Вулик», який завершився 30 квітня.

15:41 13.05.2021

Електронний сервіс «Онлайн будинок юстиції»

      У відділі ЦНАП Бобровицької міської ради з метою впровадження новітніх технологій, формування культури роботи з інформацією представників бізнес-спільноти, враховуючи необхідність розширення переліку суспільно необхідних сервісів, що надаються з використанням електронного сервісу Міністерства юстиції України «Онлайн будинок юстиції», забезпечено прийняття та опрацювання в порядку, визначеному законодавством, електронних заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, поданих із використанням порталу електронних сервісів юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, який розміщений за посиланням http://online.minjust.gov.ua, в межах території Чернігівської області.

14:56 13.05.2021

Замовляємо послуги онлайн

       Всього у кілька кліків мишкою  ви маєте можливість отримати чимало послуг. Серед них - отримання відомостей з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.       Це не тільки безпечно, але й економно, адже вартість довідки в електронній формі становить всього 30 гривень.       Щоб отримати інформаційну довідку в електронній формі, виконайте наступні операції:

11:04 09.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь