Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

26 сесія 7 скликання завершила роботу.

26 сесія 7 скликання завершила роботу.

   24 грудня відбулося засідання постійних комісій міської ради. Депутати вивчили і обговорили нагальні питання життєдіяльності громади, які були винесені на розгляд комісій і внесли пропозицію  подати їх  на розгляд двадцять шостої  сесії сьомого скликання.     Відкрила і провела  пленарне засідання сесії міської ради міський голова Тетяна Ковчежнюк. В роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Василь Кучерина, голова районної ради  Володимир Ляховенко,  в.о.старости  міської ради, представники поліції,  ЗМІ.      На розгляд сесії було винесено 38 питань.

14:53 24.12.2019

 Шановні працівники енергетичної галузі!

 Шановні працівники енергетичної галузі!

     Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята - Дня енергетика.      Символічно, що свято відзначається 22 грудня – у найкоротший світловий день в році, коли ніч довша за день і міста та села запалюють вогні, немов нагадуючи про свято енергетиків, які щоденною працею  вселяють впевненість у тому, що у наших оселях буде світло, тепло і затишно.     Від вашого професіоналізму та відповідальності залежить стабільна робота економіки та якість побуту наших громадян.     Щиро бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добра, невичерпної життєвої наснаги та нових трудових здобутків під мирним небом України.

09:26 21.12.2019

Дізнатися розмір субсидії можна он-лайн!

Дізнатися розмір субсидії можна он-лайн!

          Щоб дізнатися про розмір своєї субсидії не потрібно телефонувати в управління соціального захисту населення, про це можна дізнатися в он-лайн режимі.

10:51 20.12.2019

   До Бобровицького ліцею завітав Святий Миколай

   До Бобровицького ліцею завітав Святий Миколай

       В Україні здавна шанують Святого Миколая – захисника, наставника і покровителя  дітей.  Він дарує усім віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі світлі почуття, надихає нас на добро.        Кожна дитина чекає дива та сподівається на подарунок. От і завітали з привітаннями та подарунками, з нагоди Дня Святого Миколая до Андрія Норенка, учня  сьомого класу Бобровицького ліцею,  батько якого загинув в АТО, заступник голови Бобровицької міської ради Сергій Циба, заступник голови Бобровицької районної державної адміністрації Тетяна Ляшенко, начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Валентин Кравченко, представник військомату Олена Артеменко.       Андрію побажали здоров’я, щастя, успіхів, миру і добра, та нехай всі  його задуми та мрії обов’язково здійснюються.

14:42 19.12.2019

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

    Міська рада надає для обговорення проєкт   рішення  сесії  міської ради «Про затвердження Регламенту роботи відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Бобровицької міської ради (в новій редакції).

10:40 19.12.2019

Вдосконалення соціальних послуг в об’єднаних територіальних громадах

Вдосконалення соціальних послуг в об’єднаних територіальних громадах

    16 грудня 2019 року у прес-центрі «Укрінформ»  м. Київ, вул. Б. Хмельницького відбулася підсумкова конференція проєкту «Соціальні послуги в громадах:підтримка реформи соціальної політики в Україні».     Організатор: Представництво Фонду міжнародної солідарності (Республіка Польща) в Україні.

14:35 18.12.2019

Змагання відкритого чемпіонату Бобровицької міської ради з настільного тенісу.

Змагання відкритого чемпіонату Бобровицької міської ради з настільного тенісу.

    У спортивному залі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, 14 грудня, відбувся відкритий чемпіонат Бобровицької міської ради з настільного тенісу серед учнів закладів загальної середньої освіти другої групи.  У змаганнях  брали участь 9 команд Бобровицької міської ради.

13:37 18.12.2019

Святковий концерт до Дня Святого Миколая

Святковий концерт до Дня Святого Миколая

    В день Святого Миколая здійснюються найпотаємніші і найфантастичніші дитячі мрії, добрі справи і задуми.  Всі чекають  святого покровителя, адже окрім подарунків він приносить радість, надію, любов і духовну благодать.      18 грудня 2019 року  в районному будинку культури проведено щорічне свято до дня Святого Миколая, на яке були запрошені діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей, діти , які перебувають у складних життєвих обставинах, діти-інваліди.

12:38 18.12.2019

Подарунок вручено багатодітній родині

Подарунок вручено багатодітній родині

           З метою покращення соціально-побутових умов багатодітних сімей, де виховується 5 і більше дітей, у рамках реалізації обласної Комплексної  програми підтримки сім’ї,  забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на період до 2020 року – 18 грудня 2019  року заступник голови  Бобровицької міської  ради  Сергій Миколайович Циба, заступник голови  Бобровицької районної державної адміністрації  Тетяна Олександрівна Ляшенко,  начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Бобровицької міської  ради   Валентин Іванович Кравченко привітали  багатодітну  сім’ю Оксани Михайлівни Нестеренко, яка  проживає  у  с. Кобижча    вручили посудомийну машину, придбану за кошти обласного бюджету. Також усім 11 дітям, які виховуються у сім’ї,  до Дня  Святого Миколая були вручені пакунки солодощів.

12:34 18.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано