Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Нарада з в.о. старостами.

Нарада з в.о. старостами.

    У великому залі адмінприміщення була проведена нарада з  виконуючими обов’язки старост. На порядку денному висвітлені такі питання:

10:51 18.12.2019

Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

    17 грудня 2019 року міський голова Тетяна Ковчежнюк провела засідання виконавчого комітету Бобровицької міської ради.      До участі в засіданні виконкому були запрошені члени виконкому, керівники структурних підрозділів  виконавчого комітету, представники зацікавлених підприємств і організацій міста.     Начальник фінансового управління Вікторія Грабова проінформувала присутніх про проєкт бюджету Бобровицької міської об’єднаної громади на 2020 рік.     Члени виконавчого комітету розглянули Програму забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами на 2020-2021 роки, погодили орієнтований план роботи виконавчого комітету  міської ради на 2020 рік.

08:34 18.12.2019

Вітаємо працівників державної виконавчої служби з професійним святом!

Вітаємо працівників державної виконавчої служби з професійним святом!

Роль державного виконавця складна, і разом з цим, відповідальна, оскільки потребує виняткового професіоналізму та надзвичайної відданості справі. Від вашої компетентності, сумлінності та неупередженості залежить своєчасність і повнота виконання судових рішень, а відтак – забезпечення дотримання прав та свобод громадян.

12:31 16.12.2019

Урочисте відкриття дитячого садочка «Струмочок» у селі Петрівка

Урочисте відкриття дитячого садочка «Струмочок» у селі Петрівка

     У Бобровицькій  ОТГ   свято – відкриття закладу дошкільної освіти «Струмочок» у Петрівському старостинському окрузі. Ця довгоочікувана подія стала незабутнім святом для дітвори та їх батьків. Його  не було в селі більше 20 років. Тож багато з тих, хто мав би відвідувати ЗДО, та не судилося,  вже й школу закінчили і своїх дітей мають. Отже нинішній малечі пощастило – частину приміщення школи відремонтували, обладнали під сучасний дошкільний заклад створивши затишну, по справжньому казкову оселю для малят.

15:58 13.12.2019

Оголошення

Оголошення

Бобровицька міська рада повідомляє, що 24 грудня  2019 року об 11 годині у адмінприміщенні (зал засідань, ІІІ поверх) за адресою: м.Бобровиця, вул. Незалежності, 46 відбудеться  засідання 26 сесії 7 скликання. На сесію запрошуються: депутати міської ради, в.о.старости, керівники установ, організацій.

15:43 13.12.2019

Шановні судді та працівники апаратів судів!

Шановні судді та працівники апаратів судів!

    Щорічно, 15 грудня, Україна відзначає День працівників суду. Вітаємо з професійним святом тих, чия самовіддана праця спрямована на утвердження принципу верховенства права та справедливості. Від вашої відповідальності та професіоналізму значною мірою залежить підвищення ефективності правосуддя та зміцнення його авторитету в Україні.     Тож нехай на вашій ниві служіння закону будуть вагомі професійні здобутки, а ваш трудовий та життєвий шлях завжди супроводжуються довірою громадян.     Зичу і надалі віддано служити закону,  з невичерпною енергією, наснагою та витримкою! Нехай вас завжди та в усьому супроводжує успіх! Ще раз зі святом Вас - з Днем працівника суду.

09:45 13.12.2019

Шановні ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС!

Шановні ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС!

 14 грудня в Україні відзначається День ліквідатора наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Надання державного статусу Дню ліквідатора ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей що віддали свої життя та здоров'я заради порятунку нашої землі від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають спокою людству і сьогодні.     Чорнобиль назавжди залишиться великою трагедією, але він завжди буде й символом безмежної мужності наших земляків.     Щира вдячність вам і глибока повага. Зичу міцного здоров’я і родинного затишку. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!

15:30 12.12.2019

«Розумовські зустрічі» у м.Чернігові

«Розумовські зустрічі» у м.Чернігові

12-13 грудня 2019 року в Чернігові розпочалася традиційна VIII міжнародна науково-практична конференція “Розумовські зустрічі”», участь у якій від Бобровицької громади бере заступник міського голови Лариса Петько та начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи Інна Овдій.

15:05 12.12.2019

Оголошення

Оголошення

Бобровицька міська рада повідомляє, що 17 грудня 2019 року об 11.00 годині, у адмінприміщенні за адресою: м. Бобровиця, вул.Незалежності, 46 відбудеться засідання виконавчого комітету Бобровицької міської ради

15:27 06.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано