A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Весна іде, наповнена чудес – Христос Воскрес!

Дата: 07.05.2021 09:33
Кількість переглядів: 297

Свято Великодня – святе і чисте, як безхмарне весняне небо, гарне, як молоде життя, це великий день весняного оновлення природи, свято, що очищає людей, робить їх добрими та чуйними. Великдень – одне з найбільших й найшанованіших християнських свят, яке приурочене воскресінню Христа. У рамках відзначення свята Пасхи закладами культури району були організовані та проведені різні заходи. Озерянський сільський будинок культури та Будинок фольклору с.Козацьке організували виставки дитячих робіт «Великодні святкування». Марківецький СБК разом із ЗДО «Казка» провели виховну годину з вихованцями садочка. Малята декламували вірші, співали пісні, водили хороводи.
   Петрівським сільським будинком культури організовано та проведено годину народознавства «Крашене яєчко, Пасха недалечко».
Також сільські заклади культури підготували виставки та композиції до цього величного свята Сухинська сільська бібліотека підготувала книжкову виставку "Великодній кошик читання".

У Кобижчанській сільській бібліотеці презентовано книжкову інсталяцію «Веселі барви Великодня». На виставці цікава інформація про народні великодні традиції, обряди та звичаї, історія виникнення писанки, дитяча Біблія, представлені дитячі малюнки, присвячені Світлому святу.

Сподіваємось, що заходи, які підготували заклади відділу культури та туризму Бобровицької міської ради для своїх відвідувачів напередодні Великодня не залишили байдужими нікого.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь