A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Зустріч за філіжанкою кави «Серця об'єднані любов'ю»

10 квітня в приміщенні  Бобровицького ЗПО  «Центр дитячої творчості» було організовано святкове дійство для освітян, які атестуються в 2024 році.  Зустріч відбулася за філіжанкою кави  «Серця об'єднані любов'ю»,  де вітали  із закінченням атестації освітянських зірок та дарували  їм приємний відпочинок.

16:17 10.04.2024

Учителі початкових класів освітніх закладів Бобровицької громади взяли участь у Catch-up проєкті від UNICEF для початкової школи, що спрямований на надолуження освітніх втрат

Учителі початкових класів других класів  освітніх закладів Бобровицької міської ради Оксана Глушко, учитель Кобижчанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів; Олена Шостак, учитель Марковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів; Тетяна Савченко, учитель Гобачівської гімназії, Лілія Набок та Світлана Сіра, учителі Боровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 беруть участь у Catch-up проєкті для початкової школи, спрямований на надолуження освітніх втрат, що виникли через повномасштабну війну в Україні та, як наслідок вплинули на перебіг освітнього процесу у школах.

12:24 08.04.2024

Семінар-практикум для працівників психологічної служби

Сьогодні 05 квітня 2024 року практичний психолог КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бобровицької міської ради, Ксенія Липко, провела семінар-практикум для працівників психологічної служби освітніх закладів Бобровицької громади з теми: «Психологічна підтримка під час війни. Практики, які допоможуть стабілізуватися. Стресостійкість в освітньому просторі».

15:35 05.04.2024

Педагогічна майстерка вчителя географії «Я так роблю»

04 квітня на базі КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бобровицької міської ради відбулася педагогічна майстерка вчителів географії «Я так роблю» за результатами всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024».

16:06 04.04.2024

Ноутбуки від ЮНІСЕФ

Завдяки тісній співпраці міської ради з ЮНІСЕФ три заклади загальної середньої освіти (Бобровицький ліцей, Бригинцівська та Горбачівська гімназії) отримали від ЮНІСЕФ 15 сучасних  ноутбуків.

17:06 02.04.2024

Зелене мереживо закладу дошкільної освіти

30 березня на території  Кобижчанського закладу дошкільної освіти «Лісова казка» зустрілися батьки випускників 2024 року, вихованці та працівники закладу. Вони вирішили зробити добру справу - збагатити зелені насадження біля дитячого садочку та висадити пірамідальні туї. Так було закладено туєву алею вздовж паркану освітнього закладу. Тепер вона стала справжньою  прикрасою території закладу дошкільної освіти.

16:05 02.04.2024

Тренінг з підвищення кваліфікації для вихователів ГПД та асистентів вчителя початкових класів: «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

30 березня на базі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 відбувся тренінг з підвищення кваліфікації для вихователів ГПД та асистентів вчителя початкових класів: «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» для педагогів Бобровицької та Новобасанської територіальних громад. Педагог-тренер Оксана Глушко, учитель початкових класів Кобижчанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів уміло розкрила тему діяльнісного підходу.

16:45 01.04.2024

Пишаємося новими досягненнями!

22– 30 березня у місті Махдія, що в Тунісі, проходив Міжнародний фестиваль інженерії, науки та технологій «I-FEST». Цьогоріч до заходу долучилося 300 учасників з близько 40 країн світу, серед них — і вихованці Малої академії наук.

14:16 01.04.2024

Вітаємо дипломантів VII Всеукраїнського хореографічного фестивалю-конкурсу мистецтв «Перлина Закарпаття»

29-30 березня в місті Мукачево Закарпатської області відбувся VII Всеукраїнський хореографічний фестиваль-конкурс мистецтв «Перлина Закарпаття». До участі у фестивалі активно долучились вихованці хореографічного гуртка «Pas De Dans» Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості», керівник - Ірина Нестер.

12:13 01.04.2024

Про участь у конкурсі

На даний час проходить конкурс на кращий проєкт з робототехніки  серед шкіл, що отримали обладнання для STEM-лабораторій. 15 березня 2024 року здобувачі освіти 11  навчальних закладів з  п'яти областей України презентували свої проєкти, розроблені у власних шкільних STEM-лабораторіях. Рудьківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів доєднався до змагань з робототехніки. Команду «Блискавка» представляли здобувачі освіти 3-4 класів під керівництвом учителя інформатики Марини Солдатової. Презентували проєкт «Грузо». Для створення цього робота учасники конкурсу використали різні типи моторів, датчик сили, датчик відстані та кольору.

17:02 25.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь