A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Цікава та пізнавальна екскурсія

Здобувачі освіти Пісківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. П.Г.Тичини мали дуже багато цікавих зустрічей і приємних несподіванок під час поїздки до міста Бобровиці. Екскурсія розпочалася у відділенні поліції, де сержант поліції Марина ФЕХАДА ознайомила учнів із своєю роботою, показала тир для навчальної й тренувальної стрільби, спортзал, штрафмайданчик, поліцейські машини. Діти були дуже зацікавлені розповіддю і в захопленні від побаченого.

14:20 05.05.2023

Зустріч із колегами з Менської громади

Відділ освіти Бобровицької міської ради намагається навіть в непростих теперішніх умовах, раціонально проводити час, працювати, будувати плани на майбутнє (мабуть, ні для кого не секрет, що воно у всіх нас буде дуже насичене, щасливе, а головне мирне). 04 травня завітали з дружнім візитом до відділу освіти Менської міської ради. Познайомились з колегами. Багато спілкувались, обговорювали подальшу співпрацю, освітні новини та перспективи, ділились варіантами створення  проєктів.

13:56 05.05.2023

Відбулась нарада з керівниками закладів освіти

03 травня в залі Центру дитячої творчості відбулась робоча нарада з крівниками закладів загальної середньої освіти Бобровицької міської ради під головуванням Валентини МАРТИШЕВСЬКОЇ, начальника відділу освіти Бобровицької міської ради. У нараді взяли участь головні спеціалісти відділу Юрій ГОНЧАР, Людмила ГРИНЬ, Олена ДУРИЦЬКА та консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Олена БУЦ.

08:50 04.05.2023

Вітаємо призерів

Вітаємо хореографічний колектив " Pas de Dans" Бобровицького закладу позашкільної освіти "Центр дитячої творчості", керівник Ірина Нестер! 

19:48 01.05.2023

Вакцинація – це ефективний метод профілактики хвороб

28 квітня в рамках Європейського тижня імунізації у закладах дошкільної освіти Бобровицької громади організовано перегляд вихованцями анімаційних роликів та мультфільмів щодо щеплень як методу профілактики хвороб. У доступній ігровій формі діти дізналися про необхідність захисту від хвороб та користь вакцинації. Захід відбувся за ініціативи Бобровицького центру первинної медико-санітарної допомоги.

16:11 28.04.2023

Заходи до 37-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 1986 року Чорнобильська АЕС стала символом найбільшої в історії людства техногенної катастрофи. У результаті аварії було повністю зруйновано атомний реактор, у довкілля потрапили радіоактивні речовини, а хмара, що утворилася, рознесла їх на значні ділянки території колишнього Радянського Союзу. Відбулося радіоактивне зараження території загальною площею 207,5 тис. кв км.

17:19 26.04.2023

«День без рюкзака» в Бобровицькому ліцеї

25 квітня в  Бобровицькому ліцеї вперше відбувся «День без рюкзака». Ідею запозичили у київських колег, а учні закладу одразу підтримали її із захопленням. Сьогодні в закладі можна було побачити ліцеїстів із вечірніми сумочками, торбинками, шоперами, авоськами, папками, пакетами, дипломатами, термосумками, коробками, лотками, валізами й дорожніми сумками, чохлами для гітар,  овочевою сіткою,  звичайними відрами, наволочками, пасхальними кошиками, ба навіть з ящиками з-під інструментів. Різноманітні форми та кольори "рюкзакозамінників" додали звичайному дню цікавості, активності, веселощів. 

12:14 25.04.2023

Семінар – практикум в Рудьківському закладі дошкільної освіти «Котигорошко»

Сучасні керівники закладів дошкільної освіти – це не тільки кваліфіковані педагоги, адміністратори, а й грамотні менеджери, динамічні стратеги, психологи, лідери, які готові до розв’язання складних завдань організації дошкільної освіти. Саме такі керівники стали учасниками семінару – практикуму «Ділова документація – складовий чинник управлінської компетентності», який відбувся  20 квітня 2023 року в Рудьківському закладі дошкільної освіти «Котигорошко».

09:48 24.04.2023

Виставка «Великодні барви»

Настала весна, і саме на цю пору припадає одне з найбільших свят – свято Великодня. Упродовж багатьох століть його шанують українці, адже це символ перемоги добра над злом.  У кожній родині святкують Великдень. Дорослі і малі із настанням весни чекають цього свята.

16:49 20.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь