A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Оголошення про початок подання проектів в рамках Бюджету участі в Бобровицькій об’єднаній територіальній громаді у 2021 році

Дата: 29.04.2021 12:25
Кількість переглядів: 196

   З метою підвищення рівня відкритості міської влади, впровадження інноваційних механізмів залучення громадськості до розподілу частини коштів міського бюджету, Бобровицька міська рада оголошує про прийом проєктів від мешканців громади у рамках Бюджету участі  у 2021 році.
    Прийом проєктів здійснюється відповідно до Положення про громадський бюджет (бюджет участі) Бобровицької об’єднаної територіальної громади, ухваленого рішенням Бобровицької міської ради від 25 січня 2019  року № 525-14/VII

Проектом є план дій, комплекс робіт, задум, ідея, викладені у вигляді описання з відповідним обґрунтуванням, розрахунками витрат, кресленнями (картами, схемами), фотографіями, що розкривають сутність задуму та можливість його практичної реалізації за рахунок коштів громадського бюджету нашої громади.

За рахунок коштів громадського бюджету можуть реалізовуватись проєкт обсяг витрат на реалізацію якого не повинен перевищувати 300,0 тис. грн.

Подані для фінансування за рахунок коштів громадського  бюджету проєкти повинні відповідати вимогам визначеним в Програмі реалізації громадського бюджету (бюджету участі) Бобровицької об’єднаної територіальної громади та сприяти соціально-економічному, культурному і просторовому розвитку, впровадженню сучасних інноваційних проєктів в усіх сферах життєдіяльності громади, результати реалізації яких є загальнодоступними для її мешканців.

Проєкти подаються за єдиною обов’язковою для заповнення формою. Бланк форми проєкту розміщуються на офіційному сайті Бобровицькоїї міської ради https://bobrovycka-gromada.gov.ua) у розділі «Громадський бюджет».

Термін подачі проєктів: з 1 травня по 31 травня 2021 року включно.

Проєкт подається особисто автором (одним з авторів) проекту:

1) у електронному вигляді через електронну систему, для чого необхідно пройти реєстрацію в електронній системі (https://bobrovitska-otg.ci.org.ua): через електронну пошту, внесення серії (за наявності) і номеру паспорта та завантаження скан-копії (фото) першої сторінки паспорту, а також сторінки з реєстрацією місця проживання; систему Bank ID;

2) у паперовому вигляді, здійснюється за умови пред’явлення автором оригіналу паспорту до відділу економіки та комунального майна виконавчого комітету Бобровицької міської ради (м. Бобровиця, вул.Незалежності,46).

Графік прийому проєктів: щодня крім вихідних (субота, неділя) з 8:00 до 15:00, обідня перерва – з 13:00 до 14:00).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь