Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Уряд розподілив субвенцію на соціально-економічний розвиток: Бобровицька ОТГ отримає 2,4 млн грн на ремонт освітніх закладів

Уряд розподілив субвенцію на соціально-економічний розвиток: Бобровицька ОТГ отримає 2,4 млн грн на ремонт освітніх закладів

     Уряд на засіданні 8 липня затвердив розпорядження про виділення коштів за програмою соціально-економічного розвитку регіонів. Про це інформує пресслужба Кабміну. Як зазначив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль,  рішення Уряду передбачає виділення майже 1,7 млрд грн на реальні потреби людей. «Це конкретна допомога регіонам та звичайним громадянам, щоб українці відчули зміни в повсякденному житті. Як мені доповіли, узгодження щодо фінансування переліку об’єктів відбувалося прозоро та з урахуванням нагальних потреб громад», - зазначив Прем’єр-міністр.

17:04 31.07.2020

Профілактичні заходи запобігання пожеж під час жнивної компанії

Профілактичні заходи запобігання пожеж під час жнивної компанії

    З метою запобігання пожежам в місцях збирання, переробки та зберігання нового врожаю, співробітники Бобровицького районного підрозділу Управління ДСНС України у Чернігівській області проводять рейдові відпрацювання та інструктажі серед працівників сільгосппідприємств нашої  громади.     Рятувальники оглядають стан забезпечення пожежної безпеки приміщень, споруд, задіяної на жнивах техніки, забезпеченість їх первинними засобами пожежогасіння, організацію чергування пожежної та пристосованої для гасіння пожеж техніки. Крім того, на об'єктах переробки та зберігання зернових, фахівці ДСНС оглядають відповідність нормам безпеки електричних мереж і приладів, систем протипожежного захисту й водопостачання. В ході рейдових відпрацювань надзвичайники проводять протипожежні інструктажі та практично відпрацювують із задіяними на жнивах працівниками дії по гасінню пожеж за допомогою вогнегасників, а також надають аграріям інформаційні пам'ятки з питань недопущення пожеж під час жнив.

10:55 29.07.2020

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє, що в районі станом на 29.07.2020р. зареєстровано 50 випадків захворювань на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця -16, с. Ст. Басань- 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка -5, с. Зелене - 9, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча- 4, Травкине – 1, с. Ярославка- 1, с. Мирне – 4,  с. Вороньки -2, с.Старий Биків -1, с. Рудьківка-1, Макарівка -1),  з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП « Козелецька ЦРЛ»  14 осіб, всі інші хворі знаходились  на самоізоляції за місцем проживання. На сьогоднішній день   1 хворий  знаходиться на стаціонарному лікуванні, один хворих знаходяться на самоізоляції.  48  хворих  одужали. Всього зареєстровано 179 контактних осіб,  з них 173 обстежені.

08:30 29.07.2020

Відбулося засідання районної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Відбулося засідання районної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

 Сьогодні, 28 липня, відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації. Присутні були члени районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, штабу з ліквідації медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру та члени міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.    Заслухавши інформацію начальника Бобровицького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Р. ДУБА, завідувача Бобровицького РЛВ ДУ «Чернігівський ОЛЦ МОЗ України» Дорошенка Р.І., начальника відділу освіти Бобровицької міської ради Панасюк Л.В., начальника мобільної групи контролю за дотриманням вимог протиепідемічних заходів О. КИРИЧЕНКА, комісія  вирішила:

12:11 28.07.2020

Конкурс  «Неймовірні села України 2020»

Конкурс «Неймовірні села України 2020»

З метою сприяння розвитку сільських територій та регіональної економіки, підвищення привабливості життя у селі, онлайн-виданням AgroPortal оголошено V Всеукраїнський конкурс «Неймовірні села України 2020». Конкурс проводиться з 13 липня по 15 грудня 2020 року за фінансової підтримки Посольства Королівства Нідерланди в Україні, подача заявок на конкурс - з 13 липня по 31 серпня 2020 року, його призовий фонд складає 100 тис. грн.

12:06 28.07.2020

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє, що в районі станом на 28.07.2020р. зареєстровано 50 випадків захворювань на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця -16, с. Ст. Басань- 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка -5, с. Зелене - 9, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча- 4, Травкине – 1, с. Ярославка- 1, с. Мирне – 4,  с. Вороньки -2, с.Старий Биків -1, с. Рудьківка-1, Макарівка -1),  з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП « Козелецька ЦРЛ»  14 осіб, всі інші хворі знаходились  на самоізоляції за місцем проживання. На сьогоднішній день  хворі  на стаціонарному лікуванні відсутні, двоє хворих знаходяться на самоізоляції.  48  хворих  одужали. Всього зареєстровано 179 контактних осіб,  з них 173 обстежені.

10:04 28.07.2020

До уваги представників громадських інституцій ветеранів – учасників АТО/ООС

До уваги представників громадських інституцій ветеранів – учасників АТО/ООС

     Запрошуємо усі зацікавлені громадські інституції ветеранів АТО/ООС Чернігівської області долучитися до роботи Координаційної ради ветеранів.    Засідання робочої групи ветеранів АТО/ООС щодо створення Координаційної ради ветеранів АТО/ООС при Чернігівській обласній державній адміністрації раніше відбулося в облдержадміністрації.      У засіданні взяли участь представники всеукраїнських, місцевих та районних громадських організацій та органів влади:

09:35 28.07.2020

Футбольні новини

Футбольні новини

   26 липня відбулися ігри четвертого туру відкритого чемпіонату Бобровицької міської ради з футболу. У с. Макарівка місцева команда ФК «Єдність» приймала команду ФК «Вороньки-ДЮСШ» (м. Бобровиця, с. Вороньки). У першому таймі на футбольному полі була рівна гра. Тільки на 44 хвилині після удару Артура Самойленка команда господарів повела у рахунку. Після перерви більш досвідчені гравці команди «Єдність» с.Макарівка зуміли забити ще три м’ячі та зафіксували кінцевий рахунок гри 4:0. Голи забивали Євгеній Супрун, Юрій Єременок та Максим Лола.

10:09 27.07.2020

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляє

     Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє, що в районі станом на 27.07.2020р. зареєстровано 50 випадків захворювань на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця -16, с. Ст. Басань- 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка -5, с. Зелене - 9, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча- 4, Травкіно – 1, с. Ярославка- 1, с. Мирне – 4,  с. Вороньки -2, с.Старий Биків -1, с. Рудьківка-1, Макарівка -1),  з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП « Козелецька ЦРЛ»  14 осіб, всі інші хворі знаходились  на самоізоляції за місцем проживання. На сьогоднішній день  хворі  на стаціонарному лікуванні відсутні, двоє хворих знаходяться на самоізоляції.  48  хворих  одужали. Всього зареєстровано 179 контактних осіб,  з них 173 обстежені.  Бобровицький РЛВ ДУ «Чернігівський ОЛЦ  МОЗ України»

08:28 27.07.2020

Відбулося засідання сесії

Відбулося засідання сесії

  24 липня відбулось засідання 34 сесії  міської  ради VII скликання під головуванням міського голови Тетяни Ковчежнюк. У роботі сесії взяли участь 23 депутати,  заступники міського голови, голова районної державної адміністрації Олексій Росколій, голова районної ради Володимир Ляховенко та начальники відділів міської ради.     На розгляд міської ради винесено  27 проєктів рішень.

14:05 24.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано