Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Візит Бобровицької громади до Городні

Візит Бобровицької громади до Городні

    23 липня з дружнім візитом представники Бобровицької громади на чолі з міським головою Ковчежнюк Тетяною Миколаївною завітали  до Городнянської міської ради.    Мета візиту -  перейняти досвід роботи комунальних підприємств міста Городні.    Городнянці провели екскурсію по місту та ознайомили своїх колег  з роботою комунальних підприємств громади.

12:24 24.07.2020

Керівники та фахівці Бобровицької міської ради взяли участь  в  онлайн консультації  з питань впливу пандемії COVID-19 на виконання плану доходів місцевого бюджету за І півріччя 2020 року

Керівники та фахівці Бобровицької міської ради взяли участь  в  онлайн консультації  з питань впливу пандемії COVID-19 на виконання плану доходів місцевого бюджету за І півріччя 2020 року

    Бобровицька об'єднана територіальна громада попри вплив пандемії коронавірусу на 4,3 % перевиконала план з надходжень до бюджету у першому півріччі. А це додаткові 2,6 мільйона гривень. Громада активно комунікує з бізнесом та має потужну управлінську команду. Це і дозволило отримати такий результат.

15:26 23.07.2020

Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

    22 липня 2020 року міський голова Тетяна Ковчежнюк провела засідання виконавчого комітету Бобровицької міської ради.      До участі в засіданні виконкому були запрошені члени виконкому, керівники структурних підрозділів  виконавчого комітету.     На порядок денний було внесено 20  проєктів рішень.     Начальник фінансового управління Вікторія Грабова проінформувала присутніх про виконання бюджету Бобровицької міської ради за підсумками І півріччя 2020 року.

14:30 22.07.2020

Борзнянський район: вогнеборці ліквідували 3 загоряння посівів зернових, ймовірною причиною виникнення яких послужив підпал

Борзнянський район: вогнеборці ліквідували 3 загоряння посівів зернових, ймовірною причиною виникнення яких послужив підпал

   19 липня о 15:08 до Служби порятунку "101" у Борзнянському районі надійшло повідомлення про пожежу посівів озимої пшениці на полі приватного підприємства "Артанія Агро", що поблизу с. Адамівка. На місце події оперативно прибуло відділення 24-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Борзна у складі 3 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки. Вогнеборці о 15:32 загоряння локалізували, а о 15:38 остаточно ліквідували. На полі загальною площею 237 га вогнем знищено посіви на площі близько 8 га.

14:27 22.07.2020

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

      Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє, що в районі станом на 22.07.2020р. зареєстровано 50 випадків захворювань на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця -16, с. Ст. Басань- 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка -5, с. Зелене - 9, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча- 4, Травкіно – 1, с. Ярославка- 1, с. Мирне – 4,  с. Вороньки -2, с.Старий Биків -1, с. Рудьківка-1, Макарівка -1),  з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП « Козелецька ЦРЛ»  14 осіб, всі інші хворі знаходились  на самоізоляції за місцем проживання. На сьогоднішній день  хворі  на стаціонарному лікуванні відсутні, двоє хворих знаходяться на самоізоляції.  48  хворих  одужали. Всього зареєстровано 175 контактних осіб,  з них 173 обстежені.

09:54 22.07.2020

Відбулося засідання районної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Відбулося засідання районної комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Сьогодні, 21 липня, відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації.  Присутні були члени районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, штабу з ліквідації медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру та члени міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Було заслухано інформацію Бобровицького РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України», що в районі станом на 21.07.2020 року зареєстровано 48 випадків захворювань на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця -15, с. Ст. Басань- 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка -5, с. Зелене - 9, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча- 3, Травкине – 1, с. Ярославка - 1, с. Мирне – 4,  с. Вороньки -2, с.Старий Биків -1, с. Рудьківка - 1, Макарівка - 1),  з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ»  14 осіб, всі інші хворі знаходились  на самоізоляції за місцем проживання. На сьогоднішній день хворі на   стаціонарному лікуванні відсутні, 48 хворих одужали. Всього зареєстровано 175 контактних осіб,  з них 172 обстежені.

16:00 21.07.2020

Якісну питну воду  отримали жителі вулиць Покровська, Воїнів Інтернаціоналістів, Космонавтів  та провулка вулиці Зелена

Якісну питну воду отримали жителі вулиць Покровська, Воїнів Інтернаціоналістів, Космонавтів  та провулка вулиці Зелена

     Вода – основа здоров’я,  вона потрібна для  поліпшення умов діяльності та підвищення рівня життя населення. У квітні в  м.Бобровиця  комунальним підприємством «Міськдобробут» введено в дію свердловину глибиною 167 м, потужністю до 60 м3/год. Встановлено новий  сучасний глибинний насос, який дає можливість  подавати воду, не  використовуючи водонапірну башту. Мешканці  не всіх вулиць м.Бобровиця підключені до  водопроводу.      Довго потерпали жителі вулиць Покровська, Воїнів Інтернаціоналістів, Космонавтів та провулка вул.Зелена  через відсутність води у водопроводі по вул.Змачинського. І от справу зрушено з місця.

15:15 21.07.2020

Відбулося засідання робочої групи

Відбулося засідання робочої групи

    Сьогодні, в малому залі адмінприміщення відбулося чергове засідання робочої групи для проведення обстеження, збору матеріалів та підготовки висновків стосовно визначення правового статусу незавершеного будівництва споруди капітального характеру на місці створення тимчасової споруди соціального-культурного призначення (Весільний будинок) у  м. Бобровиця по вул. Франка 1/1.

14:33 20.07.2020

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

      Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє, що в районі станом на 20.07.2020р. зареєстровано 48 випадків захворювань на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця -15, с. Ст. Басань- 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка -5, с. Зелене - 9, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча- 3, Травкіно – 1, с. Ярославка- 1, с. Мирне – 4,  с. Вороньки -2, с.Старий Биків -1, с. Рудьківка-1, Макарівка -1),  з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП « Козелецька ЦРЛ»  14 осіб, всі інші хворі знаходились  на самоізоляції за місцем проживання. На сьогоднішній день  хворі  на стаціонарному лікуванні відсутні,  48  хворих  одужали. Всього зареєстровано 175 контактних осіб,  з них 172 обстежені.

12:49 20.07.2020

Проведено робочу нараду по забезпеченню водопостачання міста

Проведено робочу нараду по забезпеченню водопостачання міста

Сьогодні, 17 липня, міський голова Тетяна Ковчежнюк провела робочу нараду по вирішенню питання забезпечення водопостачання міста. На нараді було розглянуто шляхи вирішення і засоби для поліпшення якості питної води у місті Бобровиця, забезпечення безперебійного водопостачання.

14:02 17.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано