Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Проведено робочу нараду щодо утворення Центру професійного розвитку педагогічних працівників міської ради

Проведено робочу нараду щодо утворення Центру професійного розвитку педагогічних працівників міської ради

21 серпня міський голова Тетяна Ковчежнюк провела робочу нараду щодо реорганізації методичного кабінету відділу освіти міської ради та утворення Центру професійного розвитку педагогічних працівників Бобровицької міської ради, відповідно до п.5 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про повну загальну середню освіту».

16:18 21.08.2020

Перевірили готовність закладів освіти до нового навчального року

Перевірили готовність закладів освіти до нового навчального року

З метою моніторингу стану готовності шкіл до нового 2020/2021 навчального року, 20 серпня 2020 року,  було здійснено  комісійний об’їзд закладів освіти Бобровицької міської ради. Під час перевірки особлива увага членів комісії приділялася щодо проведення ремонтних робіт навчальних кабінетів, спортивних залів, приміщень соціально-побутового призначення, покрівель. Комісія звернула увагу на  облаштування територій та виконання заходів з протипожежної безпеки.У всіх закладах освіти проведено якісні поточні ремонти, частково або повністю облаштовано класні кімнати, пофарбовано вікна, підлогу, двері, побілено стелі, господарські приміщення та будівлі. У належному стані паркани, спортивні майданчики та стадіони. Проводиться робота щодо підготовки до опалювального сезону. З метою здешевлення харчування дітей  у шкільних їдальнях, проводиться заготівля сільськогосподарських продуктів.

15:09 21.08.2020

До уваги споживачів послуг КП «Міськдобробут» про намір здійснити зміну тарифу на  централізоване водопостачання та водовідведення

До уваги споживачів послуг КП «Міськдобробут» про намір здійснити зміну тарифу на централізоване водопостачання та водовідведення

Бобровицьке КП «Міськдобробут» доводить до  відома населення та інших споживачів  інформацію про намір здійснити зміну тарифу з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.  Тариф переглядався в 2018 році. На необхідність перегляду тарифу з централізованого водопостачання вплинули такі фактори: - Відшкодування собівартості послуг з централізованого водопостачання діючим тарифом становить 81,9  %.

14:51 21.08.2020

Дбати про благоустрій стає доброю традицією

Дбати про благоустрій стає доброю традицією

У Старій Басані розпочато роботи по ремонту Обеліска. Для проведення  робіт автовишку надало ТОВ «Земля і Воля». Установлена та пофарбована огорожа (260 метрів) на одному з кладовищ  села (фарбу придбано за кошти міської ради). Для проведення інтернету по вул.Мисливській (Тимки) встановлено 12 опор. При цьому проведені роботи по випилюванню аварійних дерев, розчищено трасу від порослі.  Знову проводили обкошування центральної вулиці села, кладовищ, парків, територій прилеглих до установ  розміщених на підвідомчій території.

12:53 21.08.2020

Проведено заходи до Дня Державного Прапора України та  Дня незалежності України

Проведено заходи до Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України

Цьогоріч незалежна Україна відзначає своє 29-річчя. З одного боку для багатовікової історії українського народу це досить короткий термін, з іншого - ці роки довели зрілість української нації в її самостійному державному поступі після довготривалих десятиліть бездержавного минулого. Хоча цього року Українська держава відзначає свята у непростих умовах, закликаємо усіх жителів громади вічно пам'ятати тих Героїв, які життям заплатили за наше мирне небо і спокій на рідній землі.

12:30 21.08.2020

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України» повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє, що в районі станом на 21.08.2020 зареєстровано 122 випадки захворювань на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця - 52, с. Ст. Басань - 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка - 5, с. Зелене - 9, с. Горбачі - 1, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча - 15, Травкине – 1, с. Ярославка - 1, с. Мирне – 6,  с. Вороньки - 2, с.Старий Биків -1, с. Рудьківка-2, с.Макарівка - 3, с.Марківці- 7, с.Нова Басань - 4, с. Озеряни - 4, с. Браниця - 2, с. Осовець - 1, с. Піски - 1, с. Наумівка - 2),  з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ» 37 осіб. На сьогоднішній день 17 хворих знаходиться на стаціонарному лікуванні, 38 хворих знаходиться на самоізоляції.  66  хворих  одужало,1 хворий помер. Всього зареєстровано 332 контактні особи,  з них 227 обстежені.

09:04 21.08.2020

Дорогі жителі Бобровицької об’єднаної територіальної громади! Від щирого серця вітаю вас зі значущими святами для кожного українця: Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України!

Дорогі жителі Бобровицької об’єднаної територіальної громади! Від щирого серця вітаю вас зі значущими святами для кожного українця: Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України!

Ці свята – уособлення багатовікового прагнення українців до свободи і незалежності, символ незламності духу, непереборного прагнення бути господарями на своїй землі. Нам судилося бути учасниками творення новітньої української держави, втілювати одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою буде наша держава, як житимуть наші діти, онуки й правнуки. Тож давайте добрими справами будемо разом примножувати авторитет і могутність нашої країни, працювати на благо і процвітання Бобровицької громади.

08:33 21.08.2020

Для чистоти міста достатньо просто не смітити!

Для чистоти міста достатньо просто не смітити!

Колективним звернення жителів вул.Ватутіна повідомлено, що по вул.Незалежності, частина мешканців багатоповерхівок утворили стихійне сміттєзвалище, яке вони періодично підпалюють, внаслідок чого доноситься їдкий запах пластику та відходів. Бобровицька міська рада  переконливо просить Вас не створювати стихійне сміттєзвалище та дотримуватися правил благоустрою, викидати сміття у визначених на те місцях або заключити договір на вивіз твердих побутових відходів з ДП «Міськдобробут благоустрій».

08:07 21.08.2020

Інформація Бобровицької міської ради про оголошення конкурсу  з відбору суб’єктів оціночної діяльності з метою надання послуг з експертної грошової оцінки земельної ділянки

Інформація Бобровицької міської ради про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності з метою надання послуг з експертної грошової оцінки земельної ділянки

Найменування об’єкта оцінки: земельна ділянка. Місцезнаходження об’єкта оцінки: м. Бобровиця, вул.Лупицька,14 Кадастровий номер : 7420610100:01:002:2463. Мета проведення незалежної оцінки: визначення ціни продажу земельної ділянки комунальної власності. Замовник та платник послуги по виконанню робіт з експертної грошової оцінки: Бобровицька міська рада, телефони: (04632) 2-13?03, 2-15-06, електронна адреса: bobrovica_mrada.cg.gov.ua Кількість земельних ділянок: 1 (одна). Розмір земельної ділянки : 0,0780 га.

16:36 20.08.2020

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє

Бобровицьке РЛВ ДУ «Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України»  повідомляє, що в районі станом на 20.08.2020 зареєстровано 111 випадків захворювань на коронавірусну інфекцію СoViD -19 (м. Бобровиця - 45, с. Ст. Басань - 2, с. Затишшя – 1, с. Олександрівка - 5, с. Зелене - 9, с. Горбачі - 1, с. Осокорівка - 2, с. Кобижча - 12, Травкине – 1, с. Ярославка - 1, с. Мирне – 6,  с. Вороньки - 2, с.Старий Биків -1, с. Рудьківка-2, с.Макарівка - 3, с.Марківці- 7, с.Нова Басань - 3, с. Озеряни - 3, с. Браниця - 1, с. Осовець - 1, с. Піски - 1, с. Наумівка - 2),  з них було госпіталізовано в інфекційне відділення КНП «Козелецька ЦРЛ» 37 осіб. На сьогоднішній день 14 хворих знаходиться на стаціонарному лікуванні, 36 хворих знаходиться на самоізоляції.  60  хворих  одужало,1 хворий помер. Всього зареєстровано 301 контактна особа,  з них 211 обстежені.

09:36 20.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано