A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Оголошення скликання сесії міської ради

Дата: 22.10.2021 16:02
Кількість переглядів: 144

Бобровицька міська рада повідомляє, що 26 жовтня  2021 року об  11 годині в  адмінприміщенні (зал засідань, ІІІ поверх) за адресою: м.Бобровиця,  вул. Незалежності, 46  відбудеться засідання 13 сесії Бобровицької міської ради   VIII скликання. На сесію запрошуються: депутати Бобровицької  міської  ради, депутати обласної  ради,  керівники  установ,  організацій підвідомчої території.

Орієнтовний перелік питань для розгляду
на засіданні 13  сесії  Бобровицької міської ради  VIII скликання, 26.10.2021 року:

1. Про інформацію міського голови про роботу міської ради за підсумками 9-ти місяців 2021 року.

2. Про внесення змін у додаток №2 Програми економічного і соціального розвитку Бобровицької міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

3. Про внесення змін до комплексної Програми соціального захисту окремих категорій громадян підвідомчої території Бобровицької міської ради щодо порядку проведення розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд, послуги зв’язку та інші пільги, передбачені законодавством, на 2021-2022 роки.  

4. Про внесення змін до рішення  міської ради  від 24 грудня  2020  року  №62-3/VІІІ «Про бюджет Бобровицької міської територіальної громади на 2021 рік  (код бюджету 25521000000)».

5. Про внесення змін до Регламенту Бобровицької міської ради.

6. Про затвердження Положення про громадські слухання. 

7. Про оголошення аукціону на передачу в оренду майна комунальної власності, включеного до Переліку Першого типу (м.Бобровиця, вул.Незалежності,45).

8. Про оголошення аукціону на передачу в оренду майна комунальної власності, включеного до переліку Першого типу  (м. Бобровиця, вул. Лупицька, 4).

9. Про оголошення аукціону на передачу в оренду майна комунальної власності, включеного до переліку Першого типу  (с. Кобижча, вул. Братів Лисенко, 1).

10. Про погодження наміру передачі  нерухомого майна, що належить до комунальної власності Бобровицької територіальної громади в оренду відділу культури та туризму Бобровицької міської ради.

11. Про погодження наміру передачі  нерухомого майна, що належить до комунальної власності Бобровицької територіальної громади в оренду (м. Бобровиця, вул. Франка, 1).

12. Про затвердження переліку проєктів-переможців, реалізація  яких передбачена за  рахунок громадського бюджетування та їх подальше фінансування.

13. Про розроблення детального плану території земельної ділянки, розташованої в межах населеного пункту с. Озеряни по  вул. Шевченка.

14. Про внесення змін до рішення від 24.12.2020 року № 72-3/VІІІ  «Про Перелік  адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Бобровицької міської ради та віддалені робочі місця».

15. Про результати роботи КП «Міськдобробут» за підсумками 9-ти місяців 2021 року.

16.Про затвердження  розпоряджень міського голови, прийнятих у міжсесійний період.

17. Про відмову у наданні дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок у власність  для ведення особистого селянського господарства. 

18.Про  надання  дозволів  на  розробку проєктів землеустрою щодо  відведення земельних  ділянок у  власність  для ведення особистого  селянського господарства на  підвідомчій території Бобровицької міської ради.

19. Про надання дозволів  на розробку  проєктів  землеустрою  щодо  відведення  земельних ділянок  в   оренду  для  городництва (код КВЦПЗ 01.07).

20. Про  надання  Політовій Наталії Юріївні дозволу на розробку   технічної   документації   із   землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж  земельної ділянки  в натурі(на   місцевості), для ведення особистого селянського господарства (КВЦПЗ 01.03), що  знаходиться  на  території   Бобровицької ТГ, Ніжинського району, Чернігівської області, с. Ярославка, вул.30- річчя Перемоги,37.

21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на  місцевості) для  ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу у власність.

22. Про припинення дії  договору оренди землі. 

23. Про внесення змін до  рішення  11 сесії Бобровицької міської  ради 8 скликання від 27 серпня 2021 року №565-11/VIII ”Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу у власність”.

24. Про  затвердження  проєкту  землеустрою  щодо  відведення  земельної ділянки в оренду для городництва (КВЦПЗ 01.07). 

25. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для  ведення особистого селянського господарства,  та передачу їх у власність.

26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

27. Про  продовження  терміну  дії   договору  оренди  землі від  28.12.2011  року  укладеного  між   Бобровицькою районною державною адміністрацією  та  ТОВ «Червоноармійське» на земельну ділянку, кадастровий номер 7420610100:10:000:5611, площею 24,1991 га, що знаходиться  за  межами  населеного пункту на території  Бобровицької  міської  ради  Чернігівської  області та  внесення до нього змін. 

28. Інші питання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь