Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Бобровицький відділ Ніжинської філії Чернігівського ОЦЗ

За працевлаштування безробітних – роботодавцю компенсація

     Компенсацію витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування гарантує сьогодні державна служба зайнятості роботодавцям  за умови працевлаштування на нові робочі місця безробітних громадян, які недостатньо конкурентоспроможні на ринку праці. А це - молодь, діти-сироти, особи передпенсійного віку, звільнені з місць позбавлення волі, учасники бойових дій на сході країни, інші вразливі категорії населення.

10:31 20.02.2020

ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ!!!

УВАГА!!! ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ!!! НАВЧАННЯ ДЛЯ ОСІБ 45+!!! ШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ! Чернігівська обласна служба зайнятості пропонує Вашому персоналу отримати ваучер для навчання за рахунок коштів Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття

12:59 18.02.2020

Молодь опановує прийоми самопрезентації

      12 лютого на базі відділу сприяння зайнятості у Бобровицькому районі Носівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості відбулося чергове заняття школи зайнятості зі студентами групи А-41 технологічного відділення Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О.Майнової.

16:33 12.02.2020

Студенти коледжу навчилися складати резюме для успішного працевлаштування

У Бобровицькому коледжі економіки та менеджменту імені О. Майнової запроваджено цикл уроків зайнятості «Чинники успішного працевлаштування», які проводить для студентів керівник центру кар’єри та працевлаштування коледжу Микола Демидюк. Коло питань, які розглядаються на цих уроках: «Законодавчі акти та нормативні документи з питань регулювання ринку праці та зайнятості», «Молодь на ринку праці», «Техніка самостійного пошуку роботи», «Створення резюме», «Самозайнятість. Організація підприємницької діяльності» та інші. В програмі також передбачені практичні заняття, які дають можливість ознайомитися з джерелами та методами пошуку роботи, набути навичок написання резюме, оволодіти прийомами самопрезентації, і цим самим підготуватися до самостійного життя та вдалої конкуренції під час пошуку роботи.

17:22 05.02.2020

Юридична допомога для безробітних громадян

23 січня проведено зустріч клієнтів відділу сприяння зайнятості у Бобровицькому районі Носівської РФ Чернігівського ОЦЗ із головним спеціалістом Бобровицького бюро правової допомоги Анею Ярошенко, яка інформувала безробітних про їх права, гарантовані державою в частині трудового законодавства; звернула увагу на основні ризики, які можуть виникнути в процесі нелегального працевлаштування за кордоном та в Україні; акцентувала увагу на питанні правової захищеності легальної зайнятості.      Учасники семінару дізналися також про види та умови надання безоплатної правової допомоги, отримали відповіді на хвилюючі питання щодо захисту своїх прав.

16:09 23.01.2020

Відбувся міні-ярмарок вакансій

23 грудня відділом сприяння зайнятості у Бобровицькому районі Носівської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості спільно з ПАТ «Чернігівгаз» проведено міні-ярмарок вакансій.

17:06 23.12.2019

Лідія Падалка: «Служба зайнятості – це не виплати і компенсатори, а можливості для суб’єктів ринку праці»

21 грудня 2019 року виповнюється 29 років від дня створення державної служби зайнятості. Напередодні чергової річниці її працівники підводять підсумки діяльності на ринку соціальних послуг та дають оцінку досягнутому.

16:37 20.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано