A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Новий освітній серіал «Створення та розвиток IT-продуктів»

Цього тижня Genesis із Мінцифрою та партнерами запустили новий освітній серіал на платформі Дія.Цифрова освіта «Створення та розвиток IT-продуктів». Серед експертів серіалу — співробітники OBRIO - Genesis, частини екосистеми Genesis: CMO (Chief Marketing Officer) Анна Хома та Head of Web Максим Лукомінський. У серіалі вони розкрили теми продакт-менеджменту, маркетингу та прийняття рішень під час створення цифрових продуктів:

11:26 10.09.2022

Як перевірити свої digital-навички?

Перевірити свої digital-навички легко, склавши національний тест на цифрову грамотність Цифрограм на платформі Дія.Цифрова освіта. 

15:12 05.09.2022

Починаємо новий навчальний рік

  Добірка освітніх серіалів для школярів на платформі Дія.Цифрова освіта, які можна переглянути онлайн безоплатно, щоб шкільні роки були цікавими та продуктивними:

09:08 02.09.2022

Хто такий SMM-спеціаліст та де на нього навчатися?

       SMM-менеджер (англ. Social Media Marketing) — це спеціаліст, який займається просуванням бренду, компанії, продукту в соціальних мережах. Завдання SMM охоплюють створення стратегії, контенту, просування і фідбек.  Ключовий момент стратегії — це формування плану дій, щоб дійти до поставленої мети. Для цього у спеціаліста чи команди є три основні чинники: контент, просування та зворотний зв'язок.

09:03 29.08.2022

Методики конструктивного та ввічливого бізнес-листування

Під час вебінару ви зможете навчитися методикам конструктивного та ввічливого бізнес-листування. Поговоримо про основні правила, звернемо увагу на розповсюджені помилки та вивчимо корисні фрази, які допоможуть писати змістовно і лаконічно.

09:10 02.08.2022

Як покращити безпеку браузера та власних даних під час перегляду вебсторінок

Через браузери користувачі отримують доступ у цифровий простір, де можна переглядати контент з усього світу. Зараз браузери також зберігають облікові дані, файли cookie, історії пошуку та іншу цінну інформацію про користувачів, яка може опинитися під прицілом кіберзлочинців.

12:33 01.08.2022

На Дія.Цифрова освіта виходить новий серіал «Як побороти емоційне вигорання»

     Синдром постійної втоми й емоційного виснаження супроводжують зараз чи не кожного українця. ВООЗ офіційно визнало емоційне вигорання хворобою. На платформі Дія.Цифрова освіта стартує серіал від експертів з практичними порадами:

15:41 29.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь