A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дипломи і атестати відображатимуться в застосунку Дія

Команда Мінцифри вже працює над експериментальною послугою – Документ про освіту в застосунку Дія. Так українці зможуть мати свої дипломи та атестати завжди під рукою. Тим паче, що після 24 лютого велика кількість паперових документів була втрачена. Якщо це ваш випадок, не хвилюйтеся, скоро ви їх побачите в застосунку Дія.

11:25 04.11.2022

Серіали з психологічної допомоги

Стрес, тривога та виснаженість — це не норма . Піклуйтеся про свій моральний стан своєчасно. На платформі Дія.Цифрова освіта доступні 3 освітні серіали з психологічної допомоги. Переглянувши їх, ви навчитеся підтримувати не лише свій ментальний стан, але й стабілізувати переживання інших.

14:02 24.10.2022

Безпечний кіберпростір — пріоритет для батьків у вихованні дітей сьогодні

Анастасія Апетик, незалежна консультантка з онлайн-безпеки, розробниця освітніх програм із цифровізації, засновниця ГО Мінзмін, написала рецензію на книжку «Цифрові громадяни. Як виробити здорові диджитал-навички у ваших дітей»  для платформи Дія.Цифрова освіта та розповіла про 5 важливих якостей для цифрового громадянина та як їх набути:

11:58 20.10.2022

Отримайте сертифікат від Amazon Web Services

Пройдіть безоплатне навчання з хмарних технологій та отримайте сертифікат від Amazon Web Services. Учасники проєкту IT Skills 4U отримають необхідні навички для роботи з AWS Cloud  та можливість скласти іспит на отримання сертифіката.

14:53 12.10.2022

Бути готовим до всього — справа не лише дорослих

Для учнів 5–9 класів новий онлайн-курс «Цивільна безпека та підготовка до надзвичайних ситуацій». На прикладах з комп'ютерної гри Minecraft  ви навчитеся основ цивільного захисту та поведінки в надзвичайних ситуаціях, детально розглянете теми:

15:49 27.09.2022

Підбірка серіалів для вчителів

Спеціально для вчителів підбірка серіалів на платформі Дія.Цифрова освіта, щоб уроки ставали цікавішими та ефективнішими:

16:41 26.09.2022

Добробут дітей — понад усе

Піклуючись про найменших, пропонуємо добірку серіалів для батьків на Дія.Цифрова освіта про безпеку в інтернеті, психологічну підтримку, цифрову грамотність та гроші в діджиталі.

16:35 19.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь