A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Як перевірити свої digital-навички?

Дата: 05.09.2022 15:12
Кількість переглядів: 63

Перевірити свої digital-навички легко, склавши національний тест на цифрову грамотність Цифрограм на платформі Дія.Цифрова освіта. 

  •  Цифрограм 1.0 для громадян

Цей тест підходить для всіх охочих перевірити свою цифрову грамотність незалежно від галузі вашої діяльності. Тут ви розглянете такі теми: Основи комп’ютерної грамотності.  Інформаційна грамотність.  Створення цифрового контенту. Комунікація в цифровому суспільстві.  Безпека в цифровому середовищі.  Розв'язання проблем у цифровому середовищі.

  •  Цифрограм 2.0 для громадян

Це оновлена версія Цифрограму 1.0 для громадян, який також можуть складати всі охочі. Він містить запитання на ті самі теми, однак осучаснені до актуальних викликів цифрового світу.

  •  Цифрограм для держслужбовців

Державні службовці  зможуть перевірити свої навички щодо роботи в цифровому середовищі в необхідній для роботи площині. Особлива увага приділена інформаційній грамотності та умінню працювати з даними.

  •  Цифрограм для медичних працівників

Лікарі та інші працівники галузі охорони здоров’я  зможуть визначити свої сильні та слабкі сторони в digital-середовищі, перевірити свої цифрові навички відповідно до сучасних вимог професії.

  •  Цифрограм для вчителів

Цей тест на цифрову грамотність спеціально зроблений для освітян , оскільки охоплює питання за темами:  Учитель у цифровому суспільстві.  Професійний розвиток. Використання та аналіз цифрових ресурсів. Навчання та оцінювання учнів. Розвиток цифрової компетентності учнів. ICDL. Український цифровий громадянин.

Це міжнародне тестування комп'ютерних вмінь, що здійснюється за єдиним стандартом для всіх країн. Тож, якщо ви перебуваєте за кордоном і ваш заклад освіти або місце роботи вимагає відповідний сертифікат, пропонуємо спочатку спробувати безоплатну версію на Дія.Цифрова освіта, надану партнерами (10-й модуль оригінального ICDL — для того, щоб орієнтуватися у форматі запитань), а тоді сміливо реєструватися та складати платну версію у відповідній країні .

Сподіваємося, що цей невеличкий гайд вам знадобився. Не забувайте, що сертифікат після складання тесту можна використати під час створення резюме, наприклад, на платформах Robota.ua, Jooble та Work.ua

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь