A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Як подружитися з ChatGPT?

97% підприємців з усього світу вважають, що використання ChatGPT допоможе бізнесу розвиватися (за даними Forbes). Це — інструмент на основі штучного інтелекту, що може зекономити час та гроші, не нехтуючи при цьому якістю результату. Та якщо знати лайфхаки та нюанси взаємодії з ChatGPT, можна й свою ефективність вивести на новий рівень. Як? Розповідаємо в новому освітньому серіалі «ChatGPT для підвищення власної ефективності».

12:37 29.08.2023

15 тисяч українців уже вивчають хмарні технології з Amazon. Як до них долучитися?

Сьогодні ознайомлюємо вас з ITSkills4U — навчальною програмою для українців, які хочуть розвинути чи покращити ІТ-навички. Розроблена за підтримки Amazon Web Services (AWS), програма запрошує до навчання як тих, хто не має досвіду в ІТ, так і людей, які вже працюють у галузі.

11:44 19.06.2023

Окей, Google: як розібратися в темі кібербезпеки?

Google запускає новий курс із кібербезпеки та надає українцям до 5000 стипендій, які покривають доступ і повну підтримку протягом навчання. Курс триває пів року й буде цікавим для всіх аудиторій — як з досвідом у сфері, так і без. За останній рік кількість фішингових атак росії проти України збільшилася більш ніж утричі. Крім цього, 46% малих і середніх підприємств не змогли найняти спеціалістів з кібербезпеки через відсутність кваліфікованих фахівців. Google зреагував на статистику й почав активно підвищувати рівень кібербезпеки як в Україні, так і в Європі загалом.

12:22 01.06.2023

Як вести бізнес «у хмарі»?

6 червня розпочинається серія вебінарів «Хмарні технології як шлях до інновацій та росту бізнесу». Для підприємців – це можливість дізнатися про «хмарні» можливості для побудови бізнесу, оптимізації роботи, посилення безпеки й підвищення конкурентоспроможності.

16:24 29.05.2023

Криптовалюта та криптограмотність

Одним з найпопулярніших видів криптовалют є біткоїн, який був створений у 2009 році. Біткоїн використовує блокчейн-технологію, що гарантує безпеку та надійність транзакцій за допомогою криптографічних алгоритмів.

09:24 08.04.2023

Нові освітні серіали для державних службовців

На платформі Дія.Цифрова освіта з’явилися нові освітні серіали для державних службовців!  Освітні курси розроблені з метою допомогти публічним службовцям ефективно реагувати на виклики, пов’язані з війною.

10:28 06.04.2023

Як правильно донатити, щоб гроші не потрапили до шахраїв?

Справа, яку кожен може зробити в часи війни, — пожертвування коштів на благодійні цілі. Ще з початку війни ми чуємо зворушливі історії, як українці збирають кошти на Армію дронів, воїнам та гуманітарну допомогу постраждалим.

14:40 13.02.2023

Безпечний онлайн-простір для наймолодших користувачів

Дітям складніше впоратися із цькуванням у мережі, ніж дорослим  Попри те, що вони чудово ладнають з технікою та впевненіше користуються соціальними мережами й онлайн-платформами — діти далеко не завжди можуть зорієнтуватися, коли звичайне листування в месенджері перетворюється на цькування і як правильно поводитися.

10:17 07.02.2023

Як зрозуміти, що дитина стала жертвою кібербулінгу?

На відміну від класичного цькування, кібербулінг складніше помітити. Віртуальне знущання не залишає прямих фізичних пошкоджень, але впливає на загальний стан, настрій та поведінку дитини. Мінімізувати наслідки можна, якщо знати ознаки того, що дитина має проблеми в інтернеті.

10:19 04.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь