A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Чули про шкідливий дизайн або ефект Паралакса?

Є складні елементи дизайну, які не сприймаються людьми з порушеннями зору. Ба більше, є елементи, які роблять цифровий контент цілком недоступним для деяких користувачів, навіть якщо він відповідає іншим критеріям.

11:23 03.02.2023

Платформа Дія. Цифрова освіта

Відповідно до Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 № 471, одним із пріоритетних завдань Уряду є цифрова грамотність українців, завдяки чому планується, що 6 млн українців зможе пройти програму цифрової грамотності.

11:11 02.02.2023

Кібербулінг

   Чи може бути цькування в інтернеті небезпечним? Діти набагато чутливіші до погроз та агресивних коментарів, ніж дорослі. Наслідки онлайн-цькування можуть бути травматичними та стати причиною комплексів у майбутньому, які заважатимуть повноцінно жити. Наш другий гайд допоможе вам зрозуміти, як правильно допомогти дитині, не зашкодивши.

12:32 31.01.2023

Базові знання з домедичної допомоги, які вам точно потрібні

В якій би точці України ви не перебували під час війни, ці знання необхідні кожному українцю. Щоб вберегти себе, близьких та людей поруч, команда української EdTech-компанії Headway розробила гайд з безпеки для українців під час війни на основі офіційних джерел.

11:36 28.01.2023

Все про працевлаштування та фінанси — новий освітній серіал для українців

Не знаєте, з чого почати у новому місті? Цей серіал додасть вам впевненості й допоможе опанувати базові навички працевлаштування та фінансової грамотності. Все, що вам потрібно, — це ноутбук та інтернет 

15:44 18.01.2023

Маркетологи в ІТ-компаніях — дуже важливі фахівці

Саме вони роблять так, щоб про компанію дізналися та з кожним днем нових клієнтів ставало дедалі більше.  Для цього вони застосовують спеціальні стратегії, що допомагають зробити бренд більш впізнаваним. Дізнайтеся більше про роботу маркетинг-відділу в ІТ в серіалі «Створення та розвиток ІТ-продуктів» на платформі Дія.Цифрова освіта: https://osvita.diia.gov.ua/.../stvorenna-ta-rozvitok-it...

13:48 06.01.2023

Найпопулярніші курси від IBM тепер доступні українською мовою

Найпопулярніші курси від IBM тепер доступні українською мовою.  Компанія переклала їх за ініціативи Мінцифри. Компанія IBM, один із найбільших світових виробників усіх видів комп'ютерів і програмного забезпечення, переклала 4 свої найпопулярніші курси українською мовою на безоплатній платформі SkillsBuild.

16:05 23.12.2022

Безоплатний освітній серіал із криптограмотності для українців

Ринок криптоактивів — потужний стимул для розвитку цифрової економіки, тож до цього необхідно підготуватися. Над програмою працювали експерти форсайту «Віртуальні активи 2030». Навчання проходитиме у форматі тренажера:

16:13 22.12.2022

Серіали про цифрову фінансову грамотність на платформі Дія.Цифрова освіта

Сьогодні, щоб розрахуватися за продукти в супермаркеті, сплатити комунальні послуги або взяти кредит, достатньо зробити кілька кліків у смартфоні. Після початку повномасштабної війни навички в користуванні цифровими фінансами стали не просто елементом зручності, а необхідністю: переказ коштів фахівцям, які працюють віддалено, фінансова допомога родичам в іншій області тощо. Тому, якщо ви або ваші рідні ще новачки в електронних грошах, пропонуємо переглянути серіали про цифрову фінансову грамотність на платформі Дія.Цифрова освіта.

16:17 19.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь