A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Серіали про підтримку ментального здоровʼя

З початком повномасштабної війни тривожність, страх і відчай переслідують українців будь-якого віку.  Ми хочемо, щоб ви зберігали баланс і стійкість, які необхідні для перемоги над ворогом. Тому пропонуємо переглянути серіали про підтримку ментального здоровʼя в умовах повномасштабної війни на платформі Дія.Цифрова освіта:

10:24 16.12.2022

Працюєте віддалено? Робіть це ефективно

Remote job — тенденція, що виникла у світі після пандемії та продовжилась в Україні під час повномасштабної війни. Саме тому, щоб усі встигли підготуватися до нового формату праці, ми ділимося серіалами про корисні інструменти для продуктивної онлайн-роботи для різних професій.

12:55 08.12.2022

Новий освітній серіал «Школа без цькувань»

У серіалі експерти цілісно розглянуть явище цькування та запропонують доказові підходи до протидії булінгу. Курс містить дві частини: перша призначена для вчителів, друга — для батьків.

10:00 08.12.2022

Тиждень цифрової освіти

Тиждень цифрової освіти — національна інформаційна кампанія, суть якої полягає в навчанні цифровим навичкам. Він триватиме з 5 до 11 грудня. За цей тиждень ви отримаєте навички для віддаленої роботи або навчання, психологічної підтримки, медіаграмотності, фінансової грамотності та кібербезпеки. Ви також зможете перевірити свій рівень цифрової грамотності через Цифрограм і долучитися до інтерактивних завдань у соцмережах Дія.Цифрова освіта.

16:51 05.12.2022

Як користуватись технологіями безпечно?

Для цього не потрібно боятися кібершахраїв, а лише пам'ятати прості правила для захисту своїх особистих даних. Уявіть, що вам телефонує невідомий номер, що представляється вашим банком і вимагає терміново продиктувати номер та пароль до вашої картки, інакше всі гроші зникнуть. У такому разі варто:

13:46 26.11.2022

 Телефонне шахрайство або вішинг

«Ви виграли мільйон доларів. Продиктуйте номер своєї картки, щоб не втратити гроші». Чи отримували ви коли-небудь такі телефонні дзвінки?   Телефонне шахрайство або вішинг — це поширена проблема серед українців. У серіалі Обережно! Кібершахраї ви дізнаєтесь, як викривати та протидіяти аферистам в цифровому просторі.

14:41 23.11.2022

Зробіть онлайн-середовище вашої дитини безпечним — скористайтесь чатботом Кіберпес

Захист дитини важливий кожного дня. Завдяки чатботу ви дізнаєтесь, як можна самостійно видалити образливі матеріали з соцмереж, а також куди звертатись за допомогою. За кілька кліків ви знайдете інформацію:

16:34 21.11.2022

Що потрібно знати про файлову систему?

Отож, що таке файл? Файл — це набір даних на комп'ютерному носії, у якого є своє ім’я. Будь-який файл містить інформацію з чисел, символів, графіків, зображень тощо. Тобто файлом можуть бути, наприклад, оцифровані фото вашої родини та робочі документи.

14:28 08.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь