A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради

Допомога від благодійного фонду «Рокада»

Сьогодні, в умовах війни,  населення найбільше потребує допомоги та підтримки. Наше завдання – це підтримка та допомога у вирішенні проблем підопічних – осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах та внутрішньо переміщених осіб, які прибули з місць, де проходять воєнні дії.

15:38 27.07.2023

Зустріч з представниками Норвезької ради у справах біженців

5 липня в приміщенні  Центру надання соціальних послуг  Бобровицької міської ради відбулася зустріч учасників гурту «Пісенне джерело»  із представниками Норвезької ради у справах біженців (NRC). Пані Олена розповіла про роботу їхньої організації та послуги, які можна отримати безкоштовно. Також інформувала про шахрайські схеми тих, хто відбирає кошти у довірливих людей, та надала поради, як запобігти таким діям. Слухачі були дуже вдячні за таку потрібну інформацію.

10:59 06.07.2023

Завершився проєкт «Розвиток спроможності в управлінні соціальними закладами та наданні соціальних послуг», який реалізується МБФ «Карітас України» та GIZ у рамках програми «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України»

З жовтня 2022 по червень 2023 року завдяки цій співпраці працівники Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради змогли суттєво підвищити якість надання соціальних послуг мешканцям громади.

16:57 03.07.2023

Дякуємо благодійній організації «Хавер» за надану допомогу!

14 травня чотири сім’ї пільгових категорій із Петрівки та Козацького отримали допомогу від благодійної організації «Хавер». Для ведення домашнього господарства сім’ям були придбані сільськогосподарські тварини на загальну суму 11 тис. 080 грн. відповідно до потреб, а саме: порося, курчата, гусенята, кріль.

15:32 15.05.2023

Творча зустріч гурту «Пісенне джерело»

Члени гурту «Пісенне джерело» Бобровицького центру надання соціальних послуг провели  творчу зустріч  із мешканцями Козелецького геріатричного пансіонату на тему: «Ми вас звеселяємо, Перемогу ЗСУ наближаємо». У концертній програмі звучали українські народні пісні про Україну, її символи та славний козацький рід. Підопічні пансіонату були дуже  вдячні за гарну, змістовну концертну програму.

11:20 12.05.2023

Надано гуманітарну допомогу

8 травня громадянам пільгових категорій надано гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів від Чернігівського громадського комітету захисту прав людини. Дякуємо членам громадської організації за добру справу!

10:45 09.05.2023

У Центрі надання соціальних послуг проведено весняну толоку

13 квітня в рамках двомісячника благоустрою працівники Центру надання соціальних послуг провели весняну толоку. Вони прибрали прилеглу територію,  вивезли будівельне сміття,  посадили декоративні кущі гібіскусу та підготували площу для насадження клумб.

10:50 14.04.2023

Оголошення

КЗ "Центр надання соціальних послуг" запрошує на роботу психолога. Довідки за телефоном: 2-12-79

10:17 14.04.2023

Зустріч у клубі «Джерело душі»

У Центрі надання соціальних послуг Бобровицької міської ради днями відбулося цікаве зібрання в клубі «Джерело душі». Учасники гурту «Пісенне джерело» підготували уривок із п’єси О.Корнійчука «Калиновий гай» та забезпечили пісенний супровід. Із великим захопленням переглянули виставу глядачі та щирими оплесками дякували за приємні хвилини відпочинку учасниками художньої самодіяльності, які чудово виконували свої ролі.

16:18 05.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь