Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради

День вишиванки відзначили в ЦНСП

16 травня в приміщенні Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради відбулося зібрання учасників гурту «Пісенне джерело» із членами клубу «Джерело душі», присвячене Дню вишиванки. У красивих вишиванках учасники зібрання виконали пісню на слова Т.Г.Шевченка «Реве та стогне Дніпр широкий».

16:22 16.05.2024

Надано допомогу громадянам пільгових категорій

Завдяки співпраці міської ради, благодійного фонду «Рокада» та  Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради дорослі та діти, які перебувають на обліку в ЦНСП, отримали гігієнічні набори в якості гуманітарної допомоги. Зокрема, пакунки отримали: 328 осіб з інвалідністю, 107 дітей, які мають групу інвалідності (50 з них прикуті до ліжка), та 25 дітей, які перебувають під опікою.

16:04 02.05.2024

Заходи до 38-ї річниці Чорнобильської катастрофи

У Центрі надання соціальних послуг Бобровицької міської ради, в рамках заходів з нагоди 38-ї річниці Чорнобильської катастрофи, надано гігієнічні набори 52 ліквідаторам аварії на Чорнобильської АЕС.

14:57 26.04.2024

Дякуємо за добру справу!

Представники Благодійного фонду «КАРІТАС-СПЕС» Київсько-Житомирської Дієцезії Римсько-Католицької Церкви в Україні у співпраці з Центром надання соціальних послуг Бобровицької міської ради надали благодійну допомогу ВПО у вигляді продуктів харчування та засобів гігієни.

12:55 23.04.2024

ЗВІТ за результатами оцінки потреб Бобровицької міської територіальної громади в соціальних послугах

У відповідності до наказу Міністерства соціальної політики України від 19.04.2023 року № 130-Н, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11.07.2023 року за № 1169/40225 «Про затвердження Порядку визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці/територіальної громади у соціальних послугах», з метою виявлення та аналізу потреб громадян, які перебувають у складних життєвих обставинах, визначення пріоритетів щодо надання соціальних послуг, рішенням виконавчого комітету Бобровицької міської ради від 05.12.2023 року № 461  створено робочу групу з питань визначення потреб населення Бобровицької міської  територіальної громади у соціальних послугах.

14:40 15.04.2024

Представники БФ «Рокада» провели тренінг для працівників ЦНСП

9 квітня в Центрі надання соціальних послуг Бобровицької міської ради за допомоги Чернігівського осередку благодійного фонду «Рокада» проведено тренінг на тему: «Важливі навички у контексті профілактики та протидії гендерно зумовленому насильству». 

15:11 09.04.2024

Велотранспорт для соціальних працівників

Соціальні працівники відділення соціальної допомоги вдома відділу соціального обслуговування Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради щоденно піклуються  про пенсіонерів, ветеранів війни і праці, осіб з інвалідністю, осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах, допомагають їм долати життєві труднощі та негаразди.

09:33 05.04.2024

Запрошуємо взяти участь в опитуванні!

З метою визначення потреб населення Бобровицької міської територіальної громади у соціальних послугах та пріоритетів їх подальшого розвитку проводиться анкетне опитування. Пропонуємо в термін до 01 квітня 2024 року жителям громади взяти участь в анкетуванні та відповісти на питання, що допоможуть прийняти управлінські рішення в частині організації надання соціальних послуг.

11:44 21.03.2024

Відбулась інформаційна зустріч для ВПО

20 березня в Центрі надання соціальних послуг Бобровицької міської ради відбулася інформаційна зустріч у рамках співпраці міської ради та благодійного фонду «Рокада». У заході взяли участь представники БФ «Рокада», а також заступник директора Центру надання соціальних послуг Людмила Пінчук, головний спеціаліст відділу соціального, цивільного захисту населення, надзвичайних ситуацій та охорони здоров’я міської ради Лариса Рассахацька.

15:43 20.03.2024

Допомога ЗСУ – також і на соціальному фронті

Учасниці гурту «Пісенне джерело» Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради активно допомагають виготовляти маскувальні сітки для наших захисників. Вони розрізають тканину, роблять заготовки, а потім віддають їх для в’язання сіток.

16:19 08.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь